Уволняват Стипич след поредната загуба


Дата: 24/08, 22:26

Стопкадър Sportal.bg 

ЦСКА - София ще се раздели с наставника Томислав Стипич. Това намекна изпълнителният директор на "червените" Стоян Орманджиев след поредното поражение на тима, този път с 1:2 от Арда в Кърджали.

"Искам да се извиня на нашите фенове, те не заслужават това нещо. За пореден път се извиняваме и няма реакция. Предстои ни тежка вечер. Трябва да има химия между треньор и играчи. Стипич дойде тук за това. Такова нещо не се вижда. Ще го изкоментираме и с Филип Филипов.

Искам да похваля Юли, Петко и Йоан. Те са най-малки, но показаха най-голямо сърце.

При всички положения трябва да има реакция. Не съм привърженик на спешните решения, но и нашето търпение се изчерпва", отговори Орманджиев на въпрос за бъдещето на Стипич.

"Футболистите се опитват да изпълняват на максимум указанията. В някои от тях видях сълзи в очите им. Треньорското ръководство трябва да ги подготви. Да, закъснявмаме със селекцията, но самото представяне на терена няма как да го приемем за нормално", допълни един от директорите на тима.

"Нямахме тези функци преди да се промени собствеността. Захванахме се сравнително късно с този процес. Не искам да звучи като оправдание. Факт е, че не сме си свършили работата, но е и факт, че изгледахме много футболисти, за да не допускаме грешки.

Откакто съм в ЦСКА, често ми се налага да давам обяснения. Призовавам за балгоразумие. Нормално е феновете да искат отговори, но в рамките на нормалното.

Може да има отговори на въпросите още утре.

Не искам да коментирам треньори, които са в други отбори. Уважавам ги двамата треньори (б.а. Александър Томаш и Любо Пенев). 90% от имената на футболисти, треньори и директори, които се спрягат, не са верни. Нека вземем решение и ще го обявим официално", завърши Орманджиев, пред Спортал. 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Спартак с най-доброто в повторния дебют на Георгиу
Дата: 13/09, 08:06

Пътни полицаи взеха шофьорската книжка на мъж, тъй като образованието му не било достатъчно
Дата: 13/09, 07:57

Идват най-студените дни през септември и първия сняг, разкри Рачев
Дата: 13/09, 07:51

Петък 13-и! Какви са суеверията
Дата: 13/09, 07:51

Сега ще ви кажа какво се случи в гримьорната ми, обяви Лили Иванова
Дата: 13/09, 07:28

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия