Хороскоп за събота 14 септември: Да направи омлет зодия


Дата: 13/09, 21:00

Пиксабей

Ето хороскопа на Ламята 

Овен

Вие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава повече от 10 минути, ще се съгласи с това. По тази причина, когато получите бележка, позвъняване или многозначителен поглед, и бидейки това, което сте, направете , което можете най-добре - отреагирайте импулсивно. За много от нас се подразбира, че това означава по-предпазово, вежливо поздравление или тайно ръкостискане. Но не и за Вас! Вие незабавно ще поискате да разберете, в колко утре вечер да отидете за този човек, а това ще проработи по сякаш по магически начин.

 

Телец

Във всяка работа през това денонощие има някакъв подводен камък. Ако сте професионалист, бързо ще разберете, как да обезопасите себе си или своята работа. Ако пък не сте достатъчно компетентни, ще трупате опит, учейки се от собствените си грешки. Ако под Ваше ръководство работят и други хора, управленческите Ви умения ще се изразяват в правилно разпределяне на задачите и в даване на фронт за дейност на всички, а и в правилната координация на всички дейности. Това не е подходящ ден, в който да мислите, или да се оптвате да си намерите нова работа по специалността.
 

Близнаци

Tрябва да сте крайно внимателни в работата. Има голяма вероятност за неуспехи, а и за досадни грешки, към които някой непременно ще се стреми да привлече вниманието на шефовете. Бъдете изключително внимателни, ако се наложи да имате работа с недоброжелатели или с хора, които не са Ви симпатични: днес може да станете жертва на техните интриги. Тези, които Ви обичат, са снизходителни към Вашите слабости, и затова днес ще Ви простят както капризи, така и пропуски. Денят е подходящ за романтични срещи и за излизане в обществото. Възможни са неочаквани подаръци.
 

Рак

Като цяло денят не е съвсем удачен от делова гледна точка, и затова бъдете готови за финансови загуби, но пък за продължаване на отдавна започнати работи е много перспективен. Знайте, че ако се захванете с нещо, което е принципно ново, има вероятност да се сблъскате със сериозни трудности. Важните преговори водете по телефона: при лични контакти лесно ще се съгласите на условия, които не само не Ви харесват, но и не са изгодни. Пътуванията ще са удачни, но и много уморителни. Ако се налага да пътувате дълго време, потърсете си приятна компания, защото в противен случай ще се почувствате подтиснати.
 

Лъв

Днешния ден не много подходящ за романтика, срещи и разговори с любимия човек. Като цяло няма да можете напълно да се разбирате един друг, а поведението и думоте на своя любим човек ще разбирате неправилно. Отделни фрази може да Ви поставят в задънена улица. За да не се нагнетява атмосферата и да не се развалят отношенията, днес е за предпочитане да се заемете със своето усъвршенстване. Може да четете книги по психология, да си изясните своите слаби места и да работите върху тях.
 

Дева

Ще трябва да вземете трудно решение, което ще изисква не само анализ на многобройните факти, но и особено вдъхновение и решителност. Вие разбирате, че обратен път няма да има и е нужно да изгорите мостовете зад себе си, но все пак се стремите да печелите време, а именно поради това може да изпуснете своя шанс! Именно в литературатурата, избрана съвсем не на сериозно, ще намерите отговор на много интересуващи Ви въпроси. Ако имате романтична настройка, може да очаквате многообещаващо запознанство.
 

Везни

Идеален ден за покупки и придобивки, особено на неща, придаващи уют на дома ви. Най-вече днес ще ви вълнуват сигурността и надеждността на нещата. Днес лесно могат да ви извадят от равновесие, затова не обръщайте прекалено внимание на всичко, което ви казват.
 

Скорпион

Пътят към сърцето на любимия човек минава през стомаха, независимо от това, дали е мъж или жена. Вкусната храна от любимите ръце е много по-вкусна от само вкусната храна... Освен това тя служи като изключително доказателство за Вашата любов. Затова днес подгответе за Вашата половинка нещо ядивно. Може даже да е и омлет, но да е приготвен от все сърце.
 

Стрелец

През този ден ще Ви се случи нещо много неочаквано: или на главата Ви ще се струпат тълпа роднини от провинцията, или пък ще Ви осени забележителна идея за това, как не би било зле буквално от следващия ден да започнете нещо голямо и сериозно. Но не бързайте да се плашите – изчакайте малко и повода за безпокойство ще премине сам по себе си. Роднините няма да се задържат дълго, а и идеята ще си замине.
 

Козирог

Не позволявайте на никого да Ви заплашва или да се опитва да Ви оказва натиск, опитвайки се да Ви наложи някакви деспотични срокове. Графиците се създават за това, че да може в тях да се правят корекции. Много по-важно е, да разбирате какво правите. Опитите постоянно да поддържате мир и съгласие, са обречени на провал. Конфликти стават, но обикновено водят до взимане на по-умни решения.
 

Водолей

През този ден се доверявайте на себе си и на своите чувства. Ако те са в разрез с общественото мнение, можете, разбира се, да се вслушате с него, но да не го взимате много близко до сърцето си, защото не си заслужава. . Вашата интуиция ще Ви покаже единствения правилен ход. Това се отнася за личния живот на първо място.
 

Риби

Не е най-подходящия ден, за да спорите за вкусове. Може да се ъвлечете и в резултат да стане спор за нещо, което не е толкова важно за по-нататъшните ви отношения. Не си заслужава да рискувате своите общото бъдеще за такива дреболии. Отсъпете!


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Родна поп фолк дива сбъдна мечтата на Ноле: Изпя му любимата българска песен!
Дата: 18/09, 07:36

Бивол изскочи внезапно на пътя и смаза кола до неузнаваемост
Дата: 18/09, 07:35

Засилен полицейски контрол в цялата страна
Дата: 18/09, 07:22

Магазин At My Home в Grand Mall Varna отбелязва своя първия рожден ден
Дата: 18/09, 07:20

Проблемите с простатата не са присъда
Дата: 18/09, 07:20

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия