Свен Горан Ериксон към Бекъм: Всичко ще бъде наред


Дата: 27/08, 09:51

Кадър БТВ

Вчера (26 август) Дейвид Бекъм загуби един от своите бащи. От този свят след дълго боледуване от рак на панкреаса си отиде Свен Горан Ериксон - шведът, който направи Бекс капитан на английския национален отбор, какъвто всички футболни фенове го помнят, предаде БТВ.

В социалните мрежи настоящият собственик на Интер Маями публикува сърцераздирателно послание, което за часове бе видяно от милиони. В него са и последните окуражителни думи на Ериксон към Бекъм - "Всичко ще е наред!"

Смяхме се, плакахме, знаехме, че си казваме „сбогом”… Свен, благодаря ти, че беше човекът, който винаги си бил – грижовен, спокоен и истински джентълмен. Винаги ще бъда благодарен за това, че ме направи твой капитан и винаги ще пазя спомена от последните ни моменти прекарани заедно с теб и твоето семейство. Благодаря ти, Свен! И както ми каза за последно: „Всичко ще бъде наред”, пише Бекъм под кратко видео, в което той се разхожда заедно с покойния вече специалист.

Ериксон бе селекционер на английския национален отбор в периода 2001-2006, когато бе пикът в кариерата на Бекъм. Той взе капитанската лента на Трите лъва малко преди шведът да бъде назначен на позицията, но именно под ръководството на Ериксон той се утвърди като лидер.

Шведът шокира света в началото на 2024 г., като обяви, че е неизлечимо болен и му остават малко дни живот. Той разкри дори, че не е тревожил семейството си с тази новина, за да може да прекара приятно времето си с тях. През март Ериксон сбъдна една от мечтите си, като бе начело на Ливърпул в благотворителна среща с Аякс.

 

 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от David Beckham (@davidbeckham)



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Кънчев и Милица блеснаха в „Кой да знае?” на страхотен въпрос са Варна
Дата: 13/09, 21:09

Нямате режим на етажна собственост в блока само с акт 15
Дата: 13/09, 21:03

Белият дом: Няма промяна в политиката на САЩ към ракетите с голям обсег за Украйна
Дата: 13/09, 21:02

Хороскоп за събота 14 септември: Да направи омлет зодия
Дата: 13/09, 21:00

Във Външно обсъждаха борбата с антисемитизма
Дата: 13/09, 20:56

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия