Зрителите са разделени: От „Осанна“ до „Разпни го” за Мимо-Гарсия от „Островът” по БТВ


Дата: 19/09, 13:19

кадри bTV

редактор Веселин Златков 

От началото на „Островът на 100-те гривни” всички смятаха, че участието на Мимо-Гарсия в предаването е само за да се демонстрира толерантност към различните. В сряда вечер обаче съдебният заседател, който открито заявява своята хомосексуалност, слиса всички с гениалния си план, който в крайна сметка докара най-голямото богатство в играта - Златната гривна, в неговия лагер, който носи и името му.

Мимо-Гарсия буквално блесна с интелект на фона на бабаитлъка, който е водещ при мъжете на Острова и успя да постигне целта си изключително дипломатично, без да засегне нито един от конкурентите си.

Това постави аудиторията в неочаквана ситуация, в която едни страшно го харесаха, а други започнаха още по-силно да го мразят. Коментарите в социалните мрежи са полюсни:

„Евала, едно истинско и гениално дори и Мъжко решение за Мимо-Гарсия, браво, страхотен тактик”

„Мимо е пич! Г-н Дзами и г-н Гогов, меренето на сантиметри и заплахи в стил "ъперкът и излизам" са достойни за трета група в детската градина, максимум ! Нали вече се разбрахме, че "мъжествеността" няма нищо общо с размери и агресия, запазете си тестостерона за игрите... Аман от комплекси!“

„Тоя велик "стратег" защо не избра себе си? Не зная как заблуди останалите,че е добър човек, няма такова нещо! Пълен комплексар, злобен и ще ги изпързаля всичките наивници!!!Мое мнение!!!Дано Дзами не изгори така бунашки!”

„Много ми е противен! Мързелив, неинициативен комплексар! Той е от хората, които ако няма вятър, който да свали бананите от дървото, ще обяви годината за гладна!”

Каквито и да са мненията, едно е сигурно - стратегията на Мимо-Гарсия направи „Островът на 100-те гривни” много по-интересно предаване, от това, което се очакваше.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Съдебномедицинска експертиза: Петко Димитров и Венцислав Дункин получили несъвместими с живота травми
Дата: 19/09, 22:23

Столтенберг с прощална реч
Дата: 19/09, 22:10

НОВО! Сам определяш кога и колко работиш
Дата: 19/09, 22:10

Първи участник напусна „Островът на 100-те гривни“ след сензационно решение
Дата: 19/09, 21:54

Доган: Дайте ми време да се адаптирам
Дата: 19/09, 21:473 Коментара

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия