Как да обзаведем практично и стилно спалнята?


Дата: 27/08, 16:52

Ако имате желание да внесете някаква промяна в своя дом, сега имате възможност да инвестирате в модерни спални комплекти. Този вид обзавеждане доби широка популярност сред клиентите, понеже включва всички необходими модули, за да се настаните в стаята и да я използвате напълно рационално. Вашата задача по подбора на мебелировката е изключително улеснена, защото производителят се е постарал да ви представи артикули в една серия, които са в пълен синхрон помежду си.

Какво представляват готовите спални комплекти?

Ако до този момент не сте купували готова конфигурация ще се зарадвате да научите, че тя съдържа всички основни мебели за интериора на стаята. Само с една покупка ще може да оформите красив и изискан интериор, като не се налага да търсите нещата едно по едно и да ги съчетавате сами. Спалните комплекти се различават като дизайн, стил на изработка и размери. Те осигуряват изключителното удобство да обзаведете спалнята бързо и с перфектен финален резултат. Сега от Venus.bg ще ви предложат малко повече подробности за отделните мебели включени в конфигурацията:

  1. легло – то е може би най-важният елемент от обзавеждането. Артикулите се изработват в най различни размери, спрямо вашите предпочитания и големината на стаята. Леглото би могло да има и допълнителни удобства като повдигащ амортисьор, чрез който ползвате пространството под матрака като ракла. Други модели притежават вградени чекмеджета в основата;
  2. нощни шкафчета – малките декоративни елементи винаги привличат вниманието, защото се поставят от двете страни на леглото и играят ролята на визуален балансьор. Освен като красив завършек на обзавеждането нощните шкафчета служат и като практични поставки. Може да изберете модел с чекмедже или допълнителни рафтове, за да създадете повече удобства;
  3. гардероб - моделът би могъл да е с различен размер по-малък или обемен. Едни от най-харесваните днес варианти са тези с плъзгащи врати, тъй като изглеждат по-стилно и модерно и спестяват от пространството.

В някои от случаите в спалния комплект е включен и скрин, който също е много полезен за съхранение на дрехи.

Как да изберем най-подходящото обзавеждане за спалнята?

Когато трябва да избирате нова мебелировка, има определени критерии, които ще ви помогнат да се справите по-лесно със задачата. Хубаво е да помислите за:

  1. подходящите размери - дори да искате по-големи мебели, ако стаята е с малка квадратура, това не е удачно решение. Измерете свободното пространство и сравнете параметрите с представените онлайн мебели. Не е задължително те да бъдат прекалено обемни, за да са удобни за ползване;
  2. цвят и дизайн на изработка - днес производителите предлагат красиви спални комплекти в най-различни нюанси и стилове. Помислете кой ви допада чисто визуално и се съобразете с цвета на стените, подовата настилка и текстила в спалнята. Може да заложите на традиционния нюанс естествена дървесина в светъл или тъмен тон. Така е малко вероятно да сгрешите и да останете недоволни;
  3. качество и устойчивост - важно е мебелите, в които ще инвестирате да бъдат направени от здрави и надеждни материали. В момента производителите ползват най-често естествената дървесина, MDF и ПДЧ плоскостите.

Спалният комплект е дългосрочна покупка и трябва да сте безкомпромисни към качеството.

Защо да поръчаме спален комплект с включен матрак?

Ако разгледате каталозите на мебелните магазини, ще забележите готови спални комплекти с матраци. Тези изключително практични комбинации са предпочитани от клиентите, заради подаръка матрак, който е включен в тях. Матракът е задължителен за спалнята, защото без него няма как да използвате леглото. Също така знаете, че матракът е скъп и не се избира много лесно. Важно е да бъде с точни размери спрямо леглото, понеже в противен случай би могъл бързо да се амортизира и повреди. Когато получавате матрака заедно с останало обзавеждане сте сигурни, че той е съобразен с вида и модела на леглото. Подобен спален комплект с матрак е много по-изгодна покупка, отколкото да търсите всички елементи един по един. Вижте повече тук.

Лесно ли е да изберем мебели онлайн?

Все по-често клиентите решават да поръчат различни неща през интернет платформите. Съществуват и достатъчно реномирани мебелни магазини като Venus.bg, които предлагат огромно разнообразие от спални комплекти с матраци. Лесно ще се ориентирате в продуктовия каталог, защото артикулите са отделени в различни категории. Спокойно може да прочетете характеристиките на всички конфигурации, да се запознаете с техните размери и материали на изработка. Насочете се към модел, който има включен матрак, за да използвате обзавеждането веднага щом го получите. Добрите магазини ще ви предложат и безплатна доставка. Много по-лесно откривате мебелите, които ви трябват за интериора на спалнята, тъй като за кратък период имате шанс да разгледате много голям асортимент.

* публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Папа Франциск: Двамата кандидати на президентските избори в САЩ са „против живота“
Дата: 13/09, 23:16

Нова победа за българките на Шахматната Олимпиада
Дата: 13/09, 23:00

С нови таблети, раници, тетрадки и помагала от А1 270 деца от приемни семейства започнаха новата учебна година
Дата: 13/09, 22:40

Повече облаци в събота
Дата: 13/09, 22:38

Арманд Дуплантис с четвърта побед в Диамантената лига през сезона
Дата: 13/09, 22:20

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия