Официално: Софийската организация на БСП номинира Евгени Минчев за депутат


Дата: 21/09, 18:34

Снимка Булфото

Светска личност също премина в лагера на социалистите.

Софийската организация на БСП е номинирала доц. Наталия Киселова и Евгени Минчев за депутати. Това съобщи в зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Иван Иванов в предаването "Офанзива" по Нова Нюз.

Дали г-н Минчев ще бъде част от листите, е негово решение. Да, имало е такова предложение, беше представено от представители на Софийската организация. Не мога да отговоря дали е запознат, дали ще даде своето съгласие за участие, каза Иван Иванов. Той потвърди, че става въпрос за 23-и МИР.

Радвам се, че г-жа Киселова се е съгласила, поне така разбрах тази сутрин от секретаря на партията в друго предаване, каза Иван Иванов.

Запитан за Сергей Станишев и дали той ще бъде кандидат за депутата, Иванов каза: "Имаме коалиционно споразумение, където е решено, че окончателната дума за подреждане на листите е на Националния съвет на БСП. Процедурата е доста сложна и демократична. Номинациите започват от долу, стигат до Изпълнителното бюро, а Националният съвет одобрява".

Вчера са проведе заседание на Националния съвет на БСП, на което беше приета програма от 100 точки и станаха ясни водачите на листите.

Вчера беше финалният етап на голямото ляво обединение. След подписването на меморандума и изготвянето на предизборната компания, пътят е един – консолидация на лявото, каза Иванов, пише novini.bg.

Това, което видяхме на последните избори, е плашещо и не засяга само БСП и лявото пространство, но и цялата държавна система. В цял свят, където има слаби леви партии, държавата върви на никъде. България не прави изключение и 4 година се лутаме в безвремие. Тази обединена левица е реалната алтернатива на дясното управление, което ни вкара в това политическо безвремие”, каза Иванов.



Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Ясен е първия сигурен участник в „Игри на волята“ – Сезон 7
Дата: 21/09, 20:58

София е на 101-во място в европейска класация
Дата: 21/09, 20:56

Вътрешният министър: Получихме първи сигнали за купуване на гласове
Дата: 21/09, 20:42

Бивш финансов министър: 1,6 милиарда бюджетен дефицит не звучи катастрофално
Дата: 21/09, 20:26

Гатьо загадъчно: Не всичко е игри на волята!
Дата: 21/09, 20:24

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия