Оцеляла като по чудо след зверски сблъсък с кола, пълна с мигранти, се озова в полицията като престъпник


Дата: 18/09, 08:24

Редактор: Юлия Георгиева, кадри Нова тв

Кола с 11 мигранти блъсна кола в София. Блъснатата кола е управлявана от жена, която от жертва на инцидент изведнъж става задържана. Трябвало е да седи 16 часа на един и същи стол в Районното управление на полицията в София с травмите, които е получила при сблъсъка. 3 от тези 16 часа жената е седяла на една пейка с човека, който едва не я е убил - шофьорът на колата с мигрантите. 

Инцидентът стана в понеделник вечер на път от работа за вкъщи по Ботевградско шосе. Чух сирени, почти спряхме и изведнъж усетих удар. Загубих памет и не помня нищо. Но когато се събудих, бях в колата със счупени стъкла и една полицайка стоеше до мен и ме питаше дали съм добре. Това е един кошмар, от който не мога да се отърся. Откараха ме в болница. Направиха ми скенер, рентген, взеха ми кръв за изследвания и ми предложиха да остана в болницата, но аз предпочетох да се прибера вкъщи, разказва Антоанета Борисова пред Нова тв.

В този момент дойдоха двама полицаи и казаха, че трябва да ми направят проба за алкохол и наркотици. Съгласих се веднага, но от пробата за наркотици излезе, че съм взела опиат. Казах, че съм пила хапче за главоболие нан обяд и предложих да се направи кръвна проба, коментира жената. 

Малко по-късно се оказа, че съм задържана за 24 часа в Пето РУ, въпреки травмите от инцидента. Казаха ми, че трябва да благодаря на Господ,  че съм оцеляла, защото преследването е било с много висока скорост и те са видели как съм била блъсната, как колата се е завъртяла. Те са карали почти с 200 км/ч, разказва Борисова. 

В полицията ме настаниха при мигрантите и при човека, който ме блъсна, който почти ме уби, разказва тя.

Вечерта я прекарах на стол в полицията като престъпник. Нямах право да ставам. Дадоха ми един кроасан, а близките ми донесоха дрехи и храна. Седях в един коридор, болките се усилиха много и днес трябва да се върна в Окръжна болница, посочи тя. 

 


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Зрителите са разделени: От „Осанна“ до „Разпни го” за Мимо-Гарсия от „Островът” по БТВ
Дата: 19/09, 13:19

Турската полиция залови мигранти в такси при опит да преминат в България
Дата: 19/09, 13:13

Тошко Йорданов от трибуната на НС: Лена е хигиенистката, която поддържа санитарния възел ПП
Дата: 19/09, 13:11

Магазин At My Home в Grand Mall Varna отбелязва своя първия рожден ден
Дата: 19/09, 13:10

МВР е свалило сайт по сигнал на граждани
Дата: 19/09, 13:01

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия