НОВО! Сам определяш кога и колко работиш


Дата: 19/09, 13:30

Снимка: freepik

Ако някой ти каже, че няма вариант в работата да си гъвкав – не му се връзвай. Има как да работиш когато и колкото ти решиш, а парите да са ти сигурни.

Проверихме: вече го има и в България! Lidl пуснаха такава почасова работа в магазините си с тяхната flex оферта за 4 и 6 часа на ден. Предлагат я в някои градове и е супер, ако ти се налага да съчетаваш много задачи. Защото избираш сам работното си време от 20 или 30 часа седмично и  кога искаш да почиваш. Ако например, можеш да работиш само сутрин от 8 до 12 ч., а искаш следобедите да са ти свободни, взимаш само тези смени и готово.

Да, има физическо натоварване, но пък не ти трябва фитнес извън работа. И да, работиш на каса, със стоки и хора и понякога е динамично, но пък знаеш, че разчиташ на сигурен доход и че те са точни във всичко. Да, може да има бачкане през уикенда и по празници, но само ако ти си избереш. А това, на което наистина ще кажеш “да” и е важно особено напоследък е, че ти гарантират заплата на време, която расте, ваучери за храна, осигуровки, бонуси, почивни дни и най-вече – свободата да съчетаваш работата с други задължения. Ако си от Самоков, Троян,  София,  Елин Пелин,  Варна,  Стара Загора, Смолян, Асеновград, Провадия, Русе, Пловдив, Карлово, Харманли или Разград – изобщо не чакай, а виж на сайта им за работа. Избери колко часа искаш да си зает и пращай CV-то!

 

* публикация


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Злати Йочев блесна с виц: DJ Мартен хванал Златната рибка и я пуснал веднага
Дата: 19/09, 15:07

Идват глоби за висока средна скорост от точка А до точка Б
Дата: 19/09, 15:05

Дунав се изля в Будапеща
Дата: 19/09, 15:01

"Сиела Норма": Ако не бъде удовлетворена офертата ни няма да има машинно гласуване
Дата: 19/09, 14:56

Китай е най-голямото предизвикателство в историята на САЩ, Европа трябва да бъде по-твърда, заяви Кърт Кембъл
Дата: 19/09, 14:51

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия