Виктор Николаев и Мира Иванова разкриха какво и защо им говорят в слушалката


Дата: 03/09, 15:31

кадър YouTube/Публицистиката на Нова

резактор Веселин Златков

Водещите на сутрешния блок на Нова телевизия Мира Иванова и Виктор Николаев каза истината за това какво им казват продуцентите в слушалките, докато са в ефир. Те признаха и кога се е стигало да нарушат трудовата дисциплина и да изключат връзката с апаратната.

В подкаст за 30-годишнината на медията Николаев заяви, че това, че някой им подсказва въпроси и реплики, е пълен мит. Той обясни, че продуцента има толкова много други задължения, че обикновено изобщо не слуша разговора в студиото и всичко е в ръцете на водещите.

„Това, което чувам в слушалката е „Край, край, край”, защото сме пресрочили времето. Случвало се е обаче събеседникът да казва нещо наистина интересно или да напада Нова телевизия и в такива случаи съм я вадил”, коментира Виктор.

„Край, край, край” е спокойната версия, понякога чуваме „моля ви, моля ви, приключвайте, влязохме в рекламите”, обясни Мира, която призна, че времето почти никога не им стига.

Николаев и Иванова признаха, че между тях има голяма разлика, когато събеседниците са повече от едни и почнат да спорят в ефир. Нейната първа реакция е да спре караницата, докато той предпочита гостите да продължат да се надприказват.

Двамата водещи признаха, че когато зрителите ги виждат да драскат по листите си, те най-често не си водят записки, а си рисуват фигурки напълно несъзнателно. „Надявам се психиатрите да не се налага да ги изследват в бъдеще”, пошегува се Виктор Николаев.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Първото светско училище у нас е на 400 години и продължава да посреща децата
Дата: 15/09, 16:14

Морето изхвърли още един именит водолаз край Черноморец
Дата: 15/09, 16:05

ПП-ДБ изпратиха до ГЕРБ писмо, Бойко Борисов им отвърна: Манипулирате нещата
Дата: 15/09, 16:00

Столичани ще се бръкнат по около 30 лева за букет за любимата учителка
Дата: 15/09, 15:44

В първия учебен ден ще е облачно и дъждовно
Дата: 15/09, 15:41

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия