Бизнесдама посече българските политици


Дата: 19/09, 16:34

Редактор: Недко Петров

Стопкадър Нова Тв

Бизнесдама обвини нашите политици за поредния скандал между Република Северна Македония и България.

Повод за него даде македонския вицепремиер, който отправи грозни обиди към Румен Радев, затова че по време на разговорите му с президента на Република Северна Македония в България край тях не е било поставено македонското знаме.

Македонската страна абсолютно никога няма да приеме някои факти, които са безспорни и исторически доказани, но не са виновни македонците, защото те съществуват като държава благодарение на това, че стъпват на история, която тя не само, че е обща, а аз бих казала, че това е историята на България, започна в „Пресечна точка“ Скринска.

Аз обвинявам категорично българските политици, по-скоро поведението ми, бих казала липсата на държавничество 30 години, през които ние мълчим, а разчитаме на това, че отношенията ни със Северна Македония ще се решат чрез една тиха дипломация, чрез това ние да сме една безгласна буква, да се примиряваме с всичко и да приемаме всичко. Нещо, което няма да се случи, ако нашите политици имаха в партиите си през годините поне хора, които имат нещо общо, ако щете с българите от Пиринска Македония, каза още по Нова Тв Скринска.

Тогава щяха много добре да познават манталитета и темперамента на македонците, тоест трябваше да знаят, че с това поведение ние никога няма да си решим проблемите с тях. В случая става въпрос зазнамето, което е липсвало на една приятелска среща, независимо че се провежда неофициално и не е по протокол. Много пъти е имало случаи обаче, в които в Северна Македония при българско посещение е липсвало българското знаме. Така че, ако не беше знамето, те щяха да си измислят нещо друго, смята предприемачът.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Старши лейтенант Венцислав Дункин ще бъде погребан само ден след деня, в който трябваше да се ожени
Дата: 19/09, 23:28

В Сърбия обявиха 3 и 4 май за Дни в памет на жертвите от масовите убийства
Дата: 19/09, 23:15

Жените с равенство на Шахматната Олимпиада
Дата: 19/09, 22:55

Спасиха лебед от индустриалната зона на Сливен
Дата: 19/09, 22:431 Коментар

Съдебномедицинска експертиза: Петко Димитров и Венцислав Дункин получили несъвместими с живота травми
Дата: 19/09, 22:23

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия