Хороскоп за четвъртък 19 септември: Неочакван подарък за зодия


Дата: 18/09, 21:00

Ето хороскопа от Ламята:

Овен

Изглежда че човекът, който е общувал с Вас изключително на делови теми, иска да пренесе вашите отношения в съвършено друга плоскост. Окажете му топъл прием, но само заради факта, че жадува сближаване, съвсем не сте длъжни да го приемете. Изучете всички варианти и не забравяйте за своите високи стандарти. В края на крайщата това е една от причините, поради които този човек така Ви се възхищава. Вашият професионален кръг и кръга на общуване бързо се разширяват. Отначало ще Ви бъде трудно да проследявате всичко, но точно в това ще бъде веселото.

Телец

Колкото и да Ви е неприятно, този ден ще бъде свързан с неблагоприятно стечение на обстоятелствата и загуби. Създалата се ситуация е доста сложна, и вече не можете да бъдете уверени в своите сили. Ако сте по-слаба личност, ще се откажете от своите цели, виждайки многото влиятелни и многобройни недоброжелатели пред себе си. Всъщност не би трябвало да се страхувате да рискувате в името на това, в което вярвате. Например ако мислите че Вие и някакъв човек имате шансове да се окажете свъразни с доста особени чувства, рискувайте, без да мислите че ще се окажете в неловка ситуация, и му кажете това. Разбира се никой не печели винаги в Казиното на живота, но от време на време може да се падне джакпота.
 

Близнаци

Tрябва да сте крайно внимателни в работата. Има голяма вероятност за неуспехи, а и за досадни грешки, към които някой непременно ще се стреми да привлече вниманието на шефовете. Бъдете изключително внимателни, ако се наложи да имате работа с недоброжелатели или с хора, които не са Ви симпатични: днес може да станете жертва на техните интриги. Тези, които Ви обичат, са снизходителни към Вашите слабости, и затова днес ще Ви простят както капризи, така и пропуски. Денят е подходящ за романтични срещи и за излизане в обществото. Възможни са неочаквани подаръци.
 

Рак

Не е изключено домашните работи да ангажират голяма част от Вашето време. Но да се посветите изцяло на дома си и на семейството, все-пак едва ли ще испеете, и затова е най-добре да се помирите с този факт. Постарайте се да съставите своя план за деня така, че в него да има място за решаване и на частни проблеми. През този ден може да бъде изнесено важно решение относно Ваши недвижими имоти, родителски права или семеен статус.
 

Лъв

Днес ще бъдете източник на най-безумните идеи. Решенията Ви за решаване на проблемите с Вашия любим човек или някакви други проблеми, ще са толкова оригинални, че на Вашият най- близък човек понякога ще му става страшно. Впрочем, той може да гледа от Вас и скоро да стане същия...
 

Дева

Днес човекът, когото от толкова отдавна си харесвате, съвсем неочаквано ще Ви обърне внимание и ако не се притесни, ще Ви покани на среща. Много е важно, и Вие да не се притесните и да не изпуснете своя шанс. Впрочем, пригответе се за разочарование: напълно възможно е, обектът на Вашите дълги въздишки да не се окаже толкова изключителен, както Ви се е струвало.
 

Везни

Изключително подходящ ден, за да покорите няколко сърца. На практика днес това няма да представлява за Вас никаква трудност. Една усмивка, един игрив поглед и този, който се е загледал у Вас е Ваш! Но какво ще правите след това с него, ще се наложи да решите сами.
 

Скорпион

Бъдете предпазливи. Този ден ще бъде свързан с огромно количество съблазни и провокации. Лесно може да допуснете грешка, поправянето на която би било много трудна задача. Това е особено валидно за романтичните отношения. Не разчитайте, че ще успеете да запазите нещо в тайна: днс тайните бързо ще стават достояние на обществеността. И макар че Вие лесно ще си прощавате всички слабости и пропуски, обкръжаващите Ви съвсем няма да са снизходителни. Затова не трябва да се учудвате на критиките по свои адрес.
 

Стрелец

Винаги се грижите за обкръжаващите Ви хора, и съвсем не Ви е безразлично как се чувстват, и какво е тяхното настроение. Няма да Ви е все едно, ако някой от тях се притеснява за живота си, или за своето здраве и пари. Винаги може откровено да се поговори с Вас. Въпросът обаче е, получавате ли и самите Вие достатъчно подкрепа? Ако отговорът Ви е „не”, може би просто сте забравили, да поискате помощ. Днес е подходящо време, да си дадете сметка, изказвате ли, макар и понякога, гласно своите потребности. Помислете, дали и приятелите Ви нямат желание макар от време на време да Ви помогнат.
 

Козирог

С идеите правете това, което правят почитателите на бодибилдинга със своето тяло. Вземете идеята, досложете и необходимото количество „хранителни вещества”, тренирайте я, разработвайте я, и в крайна сметка ще получите такъв резултат, който може да издържи конкуренцията даже на международно ниво! Възможно е някога Ваша идея да може да се реализира в политическата сфера. Има вероятност да изкарвате доста пари и със своята организираност и със славата си на целеустремен човек, с дисциплинираност, а също и с таланта си, да превръщате не лошите идеи във великолепни.
 

Водолей

Освен на своя любим човек, в света има много хора, на които Вие сте скъпи. Затова ако днес разговорът ви е разправия, плавно преминаваща в скандал и заплашваща с раздяла, това не е края на света. В крайна сметка вероятността всичко да се уреди е доста голяма, но и да не се случи, едва ли ще останете самотни...
 

Риби

Днес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно да се помири със своята роля във Вашия живот и затова неминуемо ще се стреми да я измени по някакъв начин. Звездите препоръчват да играете заедно с него или му помогнете да реализира своето желание, защото в противен случай последствията могат да станат наистина заплашителни.

 


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Израелски бизнесмен е поискал милион долара, за да убие Нетаняху
Дата: 19/09, 17:05

Беше примерна пионерка в НРБ, а сега цяла България говори за нея
Дата: 19/09, 17:03

"Човекът, който не можеше повече да мълчи" открива "Златна роза" във Варна
Дата: 19/09, 16:55

След 12 години легенда на БТВ застава до Халваджиян в Нова
Дата: 19/09, 16:49

Всички са сигурни: Тази вечер племето „Силни” ще загуби в „Игри на волята”
Дата: 19/09, 16:48

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия