Кириакос Георгиу: Извинявам се на феновете на Спартак


Дата: 04/09, 13:25

Стопкадър Фейсбук

Новият треньор на Спартак Кириакос Георгиу поиска прошка от феновете на тима, които бяха против него при първия му престой.

Извинявам се на феновете на Спартак, ако съм ги разочаровал, но искам да им кажа, че ще направя всичко възможно, за да спечеля тяхното уважание. Не ме е страх, че след две семдици играем с Черно море. Ще дам всичко от себе си, за да продължи Спартак да се развива по възходяща линия, каза Георгиу.

Той каза, че няма да играе контрола и целта му е да подготви футболистите максимално добре за срещите с Ботев във Враца и Черно море.

Спартак от първия кръг насам, мисля, че в два мача игра по един и същи начин. Системите за нещо относително, трябва да има гъвкавост. Спартак иам много добри играчи, ще дойдат и други. Селекцията е динамичен процес и в Спартак не се спира. Това ще ни даде възможност да бъдем гъвкави и да се адаптираме към ситуацията, тъй като не играем срещу един отбор, добави той.

Павлин Николов пък уточни, че Кириакос е помагал на Спартак от първия кръг и лично Томаш е казал, че Георгиу се справя добре.

Кириакос работи с Томаш и това е най-последователния ход, Кириакос да продължи при нас, защото не искам човек с друга философия. Чухме се с Томаш, разписах му всичко и му желая успех. Назначението на Кириакос не е реваншизъм, заяви Николов.

Помощникът на Кириакос - Левон Акопян, пък благодари на ръководството за поканата.

Когато Кириакос ми се обади, веднага тръгнах, без да се замисля. Дори оставих децата сами. Искам с работа да оправдая доверието, което ми се гласува. 20 години съм бил помощник на Петър Хубчев. Този човек аз го боготворя и му пожелавам здраве, заяви Акопян.

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Доц. Лозанов: Единствено нашата безпаметност заплашва българската идентичност
Дата: 15/09, 21:53

Кошмар в Румъния! Потопът взе шест жертви, а един човек изчезна
Дата: 15/09, 21:40

Пращат черната кутия на разбилия се L-39 "Албатрос" в Чехия
Дата: 15/09, 21:22

Изкусителната Силвия от “Игри на волята" със смразяваща закана: Ще ги направя на карикатури, буквално!
Дата: 15/09, 21:12

Утре над 720 000 ученици ще прекрачат школския праг
Дата: 15/09, 21:11

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия