Левски би ЦСКА 1948 с 4:2


Дата: 15/09, 23:10

кадър: Диема спорт

Левски изигра много силен мач при гостуването си на ЦСКА 1948 и го спечели с 4:2 на стадиона в Бистрица. Над всички в този интригуващ двубой бе тарана на "сините" Мустафа Сангаре, който се разписа на два пъти в 16-ата и 26-ата минута. Радослав Кирилов (39) намали изоставането на "червените", но Александър Колев отново даде аванс от два гола на "сините" с точен изстрел в 58-ата минута. В 77-ата сред голмайсторите се записа и резервата Марин Петков, вкарвайки с ефектен шут от 30 метра, а в даденото от рефера продължение Марио Илиевски оформи крайното 4:2.

Така Левски нанесе първо поражение на ЦСКА 1948 за сезона, прекъсвайки негативната си серия срещу този съперник от пет срещи без победа. Освен това футболистите на Валентин Илиев бяха допуснали само два гола от началото на сезона и то в един сблъсък (срещу Спартак Варна), но днес отбраната им бе буквално разпиляна от играчите на противника.

Сред 11-те на домакините направи впечатление отсъствието на двойката титулярни централни защитници Иванов и Ценов. Двамата останаха на пейката за сметка на Бидунга и Даскалов.

Добрата новина при "сините" бе, че халфът Охене успя да се възстанови от травмата, която го мъчеше през седмицата и започна в титулярния състав. Атаката отново поведе дуото Сангаре-Колев, което се справи изключително добре, отчитайки се с общо три гола.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Федерер посъветва Рафаел Надал да не отлага твърде дълго решението за оттеглянето си
Дата: 18/09, 22:56

НОВО! Сам определяш кога и колко работиш
Дата: 18/09, 22:40

По-строг контрол при използването на имитиращи млечни продукти
Дата: 18/09, 22:351 Коментар

Женският ни отбор излезе на трето място в Шахматната Олимпиада
Дата: 18/09, 22:151 Коментар

Магазин At My Home в Grand Mall Varna отбелязва своя първия рожден ден
Дата: 18/09, 22:10

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия