Берое разгроми Спартак Варна с 3:0


Дата: 18/10, 19:11

стоп кадър: Диема спорт

Берое постигна убедителна победа над Спартак Варна с 3:0 в мач от последния кръг на първенството. Домакините откриха резултата чрез Енцо Еспиноса, който се възползва от грешка в защитата на гостите. Исмаел Ферер удвои предимството, а Сантяго Годой оформи крайното 3:0 след нова грешка на Спартак. С тази победа Берое показа силна форма, докато Спартак ще трябва да подобри защитата си за бъдещите мачове, предаде Гонг.бг. 

Мачът между Берое и Спартак Варна започна с мощен натиск от страна на домакините, които активно пресират противника в началните минути. Играчите на Берое показаха агресивност и желание за контрол над играта, но не успяват да стигнат до сериозна голова ситуация.

В 26 минута фатална грешка в отбраната на Спартак Варна позволи на Енцо Еспиноса да отнеме топката и да се озове сам срещу вратаря. Той успешно реализира удара си и даде преднина на Берое, откривайки резултата. 1:0

14 минути по-късно Исмаел Ферер бе намерен в отлична позиция след нова грешка в отбраната на Спартак Варна и с мощен шут прати топката в долния ляв ъгъл на вратата, увеличавайки преднината на Берое на 2:0.

Страхотен удар от воле на Фелипе Чекартеги в 63 минута можеше да донесе третия гол за Берое, но вратарят на Спартак Варна успя да спре мощния изстрел, предотвратявайки ново попадение. 

Нов фрапиращ пропуск в отбраната на Спартак в 78 минута позволи на Сантяго Годой да отнеме топката и с много точен шут да преодолее вратаря на гостите, увеличавайки преднината на Берое на 3:0.

 


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



„Любимец“ от „Игри на волята“ потъна в Блатото. Зрителите съзряха нещо нередно
Дата: 18/10, 21:14

"Фармацевтите" към сценаристите на "Бягство към победата": Пийте ги тия хапчета, бе хора
Дата: 18/10, 21:12

„Галъп”: Над половин милион българи признават, че биха гласували срещу заплащане или по принуда
Дата: 18/10, 21:11

Учителите настояват трудът им да се зачита за II категория
Дата: 18/10, 21:011 Коментар

Кампания "OCTOBER ROSE" в Център по Образна Диагностика д-р Христо Куцаров
Дата: 18/10, 21:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия