Блиц: Отиде си бивша фолк звезда


Дата: 06/09, 10:39

Пиксабей

Транссексуалната Дени Лазарова е починала, а шокиращата новина за неочакваната й смърт предизвика пълно недоумение сред последователите й в социалните мрежи.

Все още не става ясна причината за смъртта на бившия фолкпевец Денис, който през 2013 година си направи успешна операция за смяна на пола и стана Дени Лазаро, предаде Блиц.

"Накъде се забърза толкова млада красива приятелко моя толкова планове имаше занапред защо нищо не каза не сподели защо как ще продължим напред..кой ще ми се кара по телефона кой ще ми пише че съм го забравил кой ще ми вика че съм глупак....думите са излишни ..Никога няма да бъдеш забравена ..Обичам те дано си на по добро място...Почивай в Мир", пише приятел на Дени във фейсбук.

През годините Дени Лазарова, която живееше и работеше в съседна Гърция, си е правила множество операции - за увеличаване на бюста и още други корекции по визията, но те, по нейни думи приживе, са били успешни.

Много пъти тя е споделяла публично, че е свикнала на хорската злоба и подмятания по свой адрес след решението да си смени пола.

"..навсякъде има злобни хора. Злобата е присъщо човешко качество. Аз лично злоба не изпитвам към хората, по-скоро съжаление от това колко евтино може да изглежда един човек. Но злоба изпитвам към управниците ни, които докараха страната ни дотам, че младите да я напускат, докато те могат да си позволят да живеят в лукс.

Злоба изпитвам към тези хора, които се хранят с омари, докато други ядат леща без хляб, на порции, за да има за няколко дни. Иначе да изпитваш злоба и да обиждаш човек, който се бори за мечтите си - това е комплексарско и безсилно", казва Дени в интервю преди години. 

А на въпрос "По-хубаво ли е да си жена?", отговаря така: "Не знам отговора на този въпрос, аз съм транссексуална. Жената създава живот.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Деца от 11 русенски училища се включиха в кампания за изграждане на детски център за рехабилитация
Дата: 16/09, 09:53

Много деца ще закъснеят на първия учебен ден във Варна: Задръстването е умопомрачително
Дата: 16/09, 09:51

При претърсване криминалисти се натъкнаха на археологически артефакт
Дата: 16/09, 09:47

Игри и веселие във Втория традиционен дюлгерски събор на фирма Комфорт
Дата: 16/09, 09:45

Наркотици вкараха двама варненци в ареста
Дата: 16/09, 09:42

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия