26-годишна топ моделка е в болница след прием на Оземпик


Дата: 16/09, 12:31

Кадър Инстаграм 

Лоти Мос, сестрата на супермодела Кейт Мос, е била откарана по спешност в болница след предозиране на лекарството за диабет Оземпик, което много хора използват за отслабване.

26-годишната Мос беше откарана в болница, след като припаднала заради лекарството. Тя призна, че е взела висока доза от лекарството и се е почувствала изключително зле, предава Daily Mail, цитира Пловдив 24 и Фокус.

Лоти за първи път разкри, че приема Оземпик, който което не е предназначен за отслабване, а за лечение на хора с диабет тип 2. Тя го е приемала в продължение на две седмици преди да се стигне до тежкия инцидент.

Сега, след като се възстанови и напусна болницата, Лоти, която се подвизава като модел, призовава хората да проверят дали си струва борбата за здравето.

Говорейки в подкаста си Dream On, Лоти сподели мъчителното си преживяване като предупредителна история за тези, които търсят бързо решение за загуба на тегло. Тя каза, че не е имала реални познания за правилната дозировка, което трябва да се знае, преди да се приложи лекарството.

Тя си спомни страшното преживяване от припадъка, който медиците определиха като тежка дехидратация. По-късно й е казано, че дозата, която е поела, е за хора с много по-голямо тегло.

В допълнение към гърчовете, Лоти каза, че е страдала от куп други лоши симптоми, включително повръщане . Освен това теглото й драстично спаднало, по начин, който медицинските специалисти определили като опасно.

„Преди няколко месеца не се чувствах доволна от теглото си и имах приятелка и тя можеше да ми го достави.

Беше тайно, от лекар, не беше като да отидете в кабинета на лекар и той да ви го предпише, да измери кръвното ви налягане и да ви вземе тестове, което е това, от което се нуждаете. Поглеждайки назад, сега смятам, че това е най-лошото решение, което съм вземала“, обясни Лоти.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Магазин At My Home в Grand Mall Varna отбелязва своя първия рожден ден
Дата: 19/09, 02:30

Проблемите с простатата не са присъда
Дата: 19/09, 02:20

Ноле: "Благодаря на моя домакин и партньор по караоке, Григор Димитров"
Дата: 19/09, 02:00

Интер и Манчестър Сити завършиха 0:0
Дата: 19/09, 01:30

Германия няма да замрази износа на оръжие за Израел
Дата: 19/09, 01:20

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия