Калин Стоянов: Приех сериозно отправената покана от г-н Делян Пеевски


Дата: 22/09, 15:25

Снимка Булфото
 
След като стана ясно, че бившият МВР шеф Калин Стоянов се влива в редиците на "ДПС-Ново начало" сам той обясни на последователите си в социалната мрежа как и защо е решил да направи тази стъпка.
 
През целия си съзнателен живот съм бил полицай. Това са 25 години в които съм част от системата на МВР. Завършил съм Академията на МВР с грамота и второ място по успех в най- големия випуск до момента. Започнал съм от най- ниското ниво и съм минал през почти всички длъжности изкачвайки стълбицата до ниво министър. Винаги съм стоял встрани от политиката и никога не съм искал да се занимавам с друго освен с МВР.
Бях несправедливо обвиняван от хора, на които отказах политически назначения.
Решението ми да остана верен на професията, а не на политически лидери, хвърли последните в страх за собствената им кожа и кокал.
Авторитетът, който изградих с работа и доверие, както в системата, така и в международните партньорски служби беше разчетен като заплаха от хора, които от години спъват развитието на страната в името на личното си оцеляване.
След като приключи добре премислената и последователно проведена акция по политическото ми отстраняване от МВР пред мен се очертаха два пътя - да приема политическата загуба или да вляза в битка, за да докажа правотата на действията си. Избрах второто.
Приех сериозно отправената покана от г-н Делян Пеевски, за участие в предстоящите парламентарни избори.
Включвам се в тази кампания като безпартиен и от гражданска квота, какъвто и ще остана и за в бъдеще. Това е единственият вариант в момента за мен, чрез който ще мога да работя, като експерт в областта от която разбирам - вътрешни работи и сигурност.
Ще участвам в предстоящите избори, за да изоблича истинското лице на хората, които ви предлагат фалшивия си морал и опаковат тежките си зависимости с несъществуващи принципи.
Ще разчитам на всички български граждани, които виждат в мен човек решаващ проблеми и са разбрали, че държа на думата си. Очаквам подкрепата и на всички колеги от МВР, които ми симпатизират и на които успях да спечеля доверието.
За мен това е ново начало и вярвам, че най- доброто предстои!
Вярвам, че България трябва да започне да се развива на чисто.

 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Никола Цолов, Формула 3: Не съм от богато семейство и затова давам всичко от себе си
Дата: 22/09, 17:34

Поискаха постоянен арест за задържаните с америций
Дата: 22/09, 17:24

Ангел Русев скочи на федерацията по щанги: Докога ще печелим медали само за славa и плакети?
Дата: 22/09, 17:10

Премиерът на Израел се закани на "Хизбула"
Дата: 22/09, 16:58

Взрив в мина уби много хора
Дата: 22/09, 16:45

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия