Съобщение от Гугъл мапс за всички с Андроид и iOS


Дата: 07/09, 14:31

Пиксабей

Google току-що пусна основна актуализация за тяхното приложение Maps и то е пълно с нови AI функции. Списъкът включва няколко дългоочаквани предложения като Immersive View for Routes и скоро ще бъде пуснат на устройства с Android и iOS, казва TechRadar, предаде tbsnews.net

Поглъщащият изглед за маршрути вероятно ще бъде новата открояваща се функция, тъй като ще комбинира Street View, въздушни изображения и информация на живо, като времето и трафика, за да предостави фотореалистичен изглед отгоре надолу на вашия планиран маршрут.

Алгоритмите за машинно обучение на Google подобряват и други части от изживяването на Google Maps, включително функцията за търсене и функцията „Lens in Maps“, задвижвана от AR, която наслагва полезни етикети върху сгради, които насочвате с камерата на телефона си.

Накратко, независимо дали сте изгубен пешеходец или шофьор на електрическа кола, Google Maps е на път да стане още по-полезен.

Другата актуализация, която се разпространява глобално на Android и iOS тази седмица, ще помогне да се отговори на тези по-широки търсения за „неща за правене“. Вместо дълъг списък с резултати, сега ще видите теми, които се появяват в резултатите от търсенето с Google Maps (като „художествени изложби“ или „аниме“), което обещава да го направи по-скоро като базирано на Maps ръководство за свободно време.

Навигацията за шофиране скоро ще получи по-ясна подобрена навигация, идваща през „следващите месеци“ в 12 държави

Ако редовно използвате Google Maps като сателитна навигация в колата си, ще се радвате да чуете, че предстоят някои подобрения в навигацията – добре, поне през „следващите месеци“.

Google казва, че тези подобрения ще включват „подобрени детайли за лентата“ (като по-долу), за да ви помогнат да знаете точно кога да слезете от магистралата, заедно с някои по-реалистични сгради, които да ви помогнат да определите точно къде се намирате.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Ето кои адреси остават без ток утре във Варна и областта
Дата: 16/09, 18:57

Автомобил с мигранти катастрофира при гонка, има ранени
Дата: 16/09, 18:42

Тежка участ за компанията собственик на корабостроителницата, построила "Титаник"
Дата: 16/09, 18:38

Драма се разрази с баща на близнаци и брат му в „Стани богат“
Дата: 16/09, 18:37

ЦИК с коментар за хартията, на която ще гласуваме през октомври
Дата: 16/09, 18:22

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия