НОВО! Сам определяш кога и колко работиш


Дата: 19/09, 17:50

Снимка: freepik

Ако някой ти каже, че няма вариант в работата да си гъвкав – не му се връзвай. Има как да работиш когато и колкото ти решиш, а парите да са ти сигурни.

Проверихме: вече го има и в България! Lidl пуснаха такава почасова работа в магазините си с тяхната flex оферта за 4 и 6 часа на ден. Предлагат я в някои градове и е супер, ако ти се налага да съчетаваш много задачи. Защото избираш сам работното си време от 20 или 30 часа седмично и  кога искаш да почиваш. Ако например, можеш да работиш само сутрин от 8 до 12 ч., а искаш следобедите да са ти свободни, взимаш само тези смени и готово.

Да, има физическо натоварване, но пък не ти трябва фитнес извън работа. И да, работиш на каса, със стоки и хора и понякога е динамично, но пък знаеш, че разчиташ на сигурен доход и че те са точни във всичко. Да, може да има бачкане през уикенда и по празници, но само ако ти си избереш. А това, на което наистина ще кажеш “да” и е важно особено напоследък е, че ти гарантират заплата на време, която расте, ваучери за храна, осигуровки, бонуси, почивни дни и най-вече – свободата да съчетаваш работата с други задължения. Ако си от Самоков, Троян,  София,  Елин Пелин,  Варна,  Стара Загора, Смолян, Асеновград, Провадия, Русе, Пловдив, Карлово, Харманли или Разград – изобщо не чакай, а виж на сайта им за работа. Избери колко часа искаш да си зает и пращай CV-то!

 

* публикация


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



От ЦИК отхвърлиха твърденията, че хартията, използвана за машинно гласуване, не съответства на изискванията на хартията за принтерите
Дата: 19/09, 18:56

Полицаи и еколози съдействаха за спасяването на поен лебед в Сливен
Дата: 19/09, 18:35

Почина Бончо Бонев
Дата: 19/09, 18:30

Русия заяви, че е превзела ново село в Донецка област
Дата: 19/09, 18:281 Коментар

Гръцките власти откриха лодка с 22-ма мигранти южно от Крит
Дата: 19/09, 18:20

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия