Джо Лин Търнър: България има всичко, с Мая мислим да си купим къща край този град


Дата: 08/09, 13:08

Кадър Нова тв

Ще я ползваме като ваканционна вила, заяви вокалистът на Rainbow и Deep Purple

Джо Лин Търнър, легендарният вокалист на групите Rainbow и Deep Purple, за пореден път привлече вниманието на своите милиони фенове по света. Този път причината не беше нов музикален проект, а едно обикновено, но много символично действие – сподели снимка, на която се наслаждава на български биволски домат. "Това е изкуство! Това е преживяване! Адски хубаво е!", написа Търнър под снимката, като не скри своето възхищение от българската продукция и трапезата.

Снимката се разпространи светкавично и достигна над милион и половина потребители в социалните мрежи, събирайки хиляди коментари от феновете на музиканта по цял свят. „Не очаквах такава реакция. Шокиран съм, но и приятно изненадан от интереса, който предизвика тази публикация“, сподели пред NOVA Търнър с усмивка, цитира Дунав мост.

Любовта му към България не се ограничава само до храната. Той споделя, че се чувства напълно у дома, когато е в страната ни, и обожава топлината и приятелското отношение на българите. "Първото, което ми идва наум за България, е топлината. Хората са сърдечни и приятелски настроени", заявява вокалистът, който е пял пред българска публика повече от 60 пъти.

Търнър споделя, че не само културата и хората го привличат в България, но и природата. "Тук можеш лесно да се измъкнеш от градската суматоха и да се насладиш на планини, гори, реки. България има всичко – от минерални извори до прекрасни пейзажи. Това е една от причините да обмисляме с Мая да си купим къща край морето, може би около Бургас или още по на юг", разказва музикантът.

Въпреки че в момента живее със семейството си в Беларус, родината на неговата съпруга, и наскоро стана баща за втори път, Търнър не изключва възможността в бъдеще да прекарва повече време в България. За радост на българските му фенове, той обещава, че скоро ще ги зарадва с нови концерти и хитове като "Dreaming" и "Back in Black". Вокалистът сподели, че подготвя специален проект за България, който ще изненада всички, но засега предпочита да запази подробностите в тайна.

"Обичам България и искам да пея в още повече градове тук. Вие сте една от най-музикалните нации в света и това ме вдъхновява допълнително", завършва с ентусиазъм Търнър.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 



Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Пожарникар загина в битка с горските пожари в Португалия
Дата: 17/09, 00:50

Колко българи живеят в тежки материални лишения?
Дата: 17/09, 00:39

Игри и веселие във Втория традиционен дюлгерски събор на фирма Комфорт
Дата: 17/09, 00:30

Посланикът ни в Скопие е бил привикан в македонското Външно, отказал да приеме протестна нота
Дата: 17/09, 00:27

Екипи на полицията ще влизат в час, за да преподават на децата на пътна безопасност
Дата: 17/09, 00:14

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия