Хороскоп за четвъртък 26 септември: Да остане сама зодия


Дата: 25/09, 21:00

Ето хороскопа на Ламята

Овен

През този ден Вашият любим човек няма да се отличава с бързина на реакциите и с особено внимание към това, което става около него, а също и към обкръжавашиттте го хора, което ще рече, че на първо място и към Вас. Затова не само ще се наложи да го предпазвате от опасностите, с които е изпълнен този недружелюбен свят, но и да търпите неговото невнимание.

Телец

Ако Ви се струва, че днес въобще не успявате да бъдете в крак със света, това вероятно е , защото вървите прекалено бързо и хората около Вас просто не могат да Ви настигнат! Натиснете днес спирачката и вижтете, на какъв етап от своя живот се намирате. Насладете се на пейзажа и възобновете общуването с няколко души. Там , където се намирате сега, е точно мястото, на което е трябвало да бъдете . Така че, защо толкова се съсредоточавате върху онова, чието място е в бъдещето? Живейте за днешния ден и престанете да мечтаете за бъдещето.
 

Близнаци

Неудачно време за съставяне и подписване на важни документи , както и за подписване на споразумения. Негативните чувства и подозрения към Вашия партньор, както и борбата за надмощие и първенство в професионалната сфера, може да доведат до трудно разрешими проблеми.
 

Рак

Стандартните комплименти, които всеки ден сипете на своя любим човек, днес ще са му недостатъчни и ще му се иска да чуе още нещо - приятно и свежо. Затова се постарайте да измислите нещо ново, пикантно и оригинално, което приятно да го учуди.
 

Лъв

Днес може да останете с впечатление, че Вашият любим човек нарочно Ви дразни, провокира Ви, и се опитва да получи от Вас някаква определена реакция. Ако знаете точно за каква реакция става дума, дайте му я - нека човекът остане удовлетворен. Ако ли не, постарайте се да отгатнете.
 

Дева

Има само един прост способ да облекчите себе си през следващите няколко седмици от живота си: освободете се от всичко, което не Ви е подвластно и не можете да контролирате. Да, това е лесно да се каже, но е по-трудно да се направи, но веднага щом започнете да полагате усилия, незабавно ще усетите вкуса на свободата. Понякога чувството за вина ще възпрепятства забравянето на старите неудачи, лошото отношение и други неприятни драми. Ако се чувствате виновни, задайте си въпрос защо. В миналото да се върнете е невъзможно. Единственият възможен вариант е, да продължавате напред!
 

Везни

Готови ли сте за поредния ден, изпълнен с романтика, двусмислени погледи и тем подобни неща? Разбира се, да. Подгответе се, както трябва, защото това ще продължи още някое време, особено ако в скоро време сте се запознали с някого. Помнете, че е много важно да бъдете открити за всичко ново. По-рано, когато са се опитвали да Ви запознаят с някого, това се е превръщало в пълна катастрофа, но този път всичко може да завърши по съвършено различен начин.
 

Скорпион

Старайте се спокойно да се отнасяте към всичко, което става около Вас. Много неприятни събития от този ден няма да имат никакви последствия, ако не започнете да реагирате прекалено болезнено. Днес може просто да си затваряте очите за това, което не Ви харесва. Още утре много от проблемите ще изчезнат от хоризонта. Единственото, което не трябва да оставате без внимание са отношениято с близките. Ако днес Ви заподозрат в егоизъм, хармонията ще бъде нарушена за дълго време. Не си икономисвайте добрите думи.
 

Стрелец

Няма да можете днес да се радвате на продължителната компания на своя любим човек, тъй като той ще има множество други задачки - интересни и не съвсем; полезни, или съвършено безполезни (от Ваша гледна точка). Постарайте се да го разберете и да му простите предварително, защото Вашата обида, така или иначе, на нищо няма да повлияе.
 

Козирог

Във Вашия живот във всеки момент може да се появи нещо интересно.Това може да бъде намек за нов роман, или нова степен на предишните Ви дълготрайни отношения, които напоследък са тлеели, а сега има вероятност да избухнат с нова сила. Аможе би да Ви се появят нови близки приятели? Ще разберете за какво става въпрос, чак когато всичко е вече започнало. Затова се опитайте да си изясните по-скоро за какво става дума, и да му се насладите.
 

Водолей

Ако споделяте всички свои лични тайни с близки приятели, е верен начин да се сближите, но също така е и верен начин да ги направите достояние на обществеността. Даже и без да осъзнава това, някой от тях може да разгласи една от най-големите Ваши тайни. Невинните коментари може да прераснат в рискован разговор с член на Вашето семейство. Не жалете времето , в което трябва да останете на саме със себе си, и се успокойте.
 

Риби

Група учени неотдавна са обявили, че любовта предизвиква в организма същите биологични процеси, както яденето на шоколад. Ако това е истина, то защо да се безпокоим? Колко сили, време и емоции бихте могли да запазите, ако можете да не се вълнувате от никакви отношения? Но всъщност, особено във Вашия случай, такъв живот би Ви донесъл къде-къде по-малко удоволствие. Позвънете на човека, когото обичате, и не забравяйте да купите хубав шоколад....

 


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Как да изберем хубав ресторант с градина в София? 
Дата: 25/09, 23:30

Кои криптовалути, различни от Биткойн и Етериум, си заслужава да следите през 2024 г.
Дата: 25/09, 23:30

Барселона гони 7 от 7 победи в Ла Лига
Дата: 25/09, 23:12

Безплатни консултации с детски невролог в София на 5-ти октомври 2024 г.
Дата: 25/09, 23:00

Лудогорец 0:1 Славия (Прага)
Дата: 25/09, 22:56

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия