Илиан Илиев: Победихме заслужено


Дата: 23/09, 00:34

Снимка: Сайт на Черно море

Изказване на треньора на Черно море Илиан Илиев след варненското дерби от 9-ия кръг на efbet Лигата срещу тима на Спартак 1918 Варна, завършило 2:0 за "моряците“.

Илиан Илиев (треньор на Черно море) – „Първо, както казах и на вашите колеги, искам да благодаря на двете публики, за това че стана наистина един празник. Надяваме се да няма нещо извън терена, някакви ексцесии. Всички поддържаха своя отбор. Както и да погледнем ние бяхме по-добрият отбор. Знаехме какво да правим на терена, победихме заслужено, така че нямам повече дум, каза трензорът за БТА. 

"Естествено тези мачове са такива, че като победиш в дербито и обратното – като загубиш, цялата година се губи, така че поздравявам футболистите – изпълниха всичко, което искахме. Не влезнахме пренапрегнати както предразполага едно дерби, вкарахме рано гол и оттам нататък, мисля, че контролирахме мача. Имахме, особено в първото полувреме след гола, моменти, в които трябваше да контролираме по-добре мача, не успяхме. Така, че да не казваме, че ни е най-добрият мач, един от добрите мачове, тъй като се представихме добре и в Разград, и в други мачове у дома, така че е важно да се концентрираме за следващия мач вкъщи с ЦСКА-София. Ние бяхме разучили добре съперника и знаехме какво трябва да правим на терена. Това, че не им позволихме да им се получи е заслуга на моите футболисти".

ЦСКА-София е следващият съперник за Черно море, но отборът постепенно се изкачи до 3-ото място. "То няма не-важни мачове. Три точки са днес, три точки са и в мача с ЦСКА. Всеки мач е важен. Миналата година доказахме, че в такива мачове, в които няма чак такъв медиен интерес, както е днес и другият мач с ЦСКА, те решават призовите места. Миналата година успяхме да ги вземем, тази година допуснахме една-две грешки, така ме трябва да се коригираме. Така че със сигурност за мача ЦСКА – концентрация, мобилизация, няма смисъл много да приказваме, тъй като днес футболистите свършиха това, което трябва без много приказки.

Целта ни е същата – да сме в топ 4 и да се борим за Европа, ние не сме я променяли. Купата на България – това е далеч. Миналата година, че отпаднахме ни помогна да станем втори, тъй като нямахме големи вариации, така че…

Сега важното нещо е следващият мач с ЦСКА. Ние изиграхме горе-долу днес почти перфектен мач като цяло, както искахме да го изиграем, така че се надяваме и в събота да го повторим. ЦСКА събраха, както видяхте, доста добри футболисти, нямат много време да работят, да си налагат стила – говоря за треньорите, но със сигурност имат една позитивна енергия, която ще се отрази на отбора и ние трябва да сме изключително концентрирани в мача.“


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Главчев на Срещата на върха в Ню Йорк: България подкрепя реформата на ООН
Дата: 23/09, 02:00

Тръмп заяви, че не мисли, че би се кандидатирал отново
Дата: 23/09, 01:33

Вратарят на Барселона аут за поне 8 месеца
Дата: 23/09, 01:11

Треньорът на Спартак след загубата: Имахме доста кадрови проблеми
Дата: 23/09, 01:00

Илиан Илиев: Победихме заслужено
Дата: 23/09, 00:34

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия