Мъж преби и осакати жена пред очите на децата им, задържан е едва три дни по-късно


Дата: 20/09, 09:44

Кадър: Нова тв

"Винаги ще си спомням този ден. Тричасов побой... Казвах му само: "Умирам". А той отговаряше: "Умирай, умирай"! Погледнах децата и си казах: „Идва краят, ами децата ми”? Полицаите не казаха, че ще задържат мъжа ми, говориха все едно са приятели”. Това e кратката версия на едно „почти убийство” в Челопеч. Жертвата Роза знае, че живее втори живот - с изваден яйчник, две счупени ръце и разбита уста, съобщава Нова тв.

С насилника са заедно от осем години. Тя е бягала и се е връщала заради трите им деца. 

„Във фаталната вечер той се прибра, погледна ме и с телефона ми разби устата. Аз просто не разбрах какво стана, попитах защо ме удря. Той продължи да ме бие по лицето и по главата. И като не остана нищо от телефона, го изхвърли. Събори ме на земята и започна да ме рита в гърба, корема и на други места. Това ставаше пред очите на децата”, разказва Роза.

Кошмарът продължава, когато мъжът ѝ я завежда до бидон на двора. Топи главата ѝ вътрe и я дави с думите: „Този път ще те утрепя”.

Побоят бил от ревност - заради подозрение, че е изневерила. Малко по-късно мъжът ще разбере, че Роза няма вина, но тя вече ще бъде в болница.

„Намери една дъска и я удари в главата ми. Тя се счупи на две. Взе и маркуч и 3-4 пъти ме удари с него. В този момент до него имаше една голяма лопата. Искаше и с нея да ме удари по главата, но аз си сложих ръцете. След това повтори по краката ми, защото бях клекнала. Аз пак си сложих ръцете. Той удря, удря и после изхвърли лопатата. Хвана ме за ръцете, качи ме на терасата и ме сложи да седна. Имаше един камшик, с който си стопанисват животните. Започна с него да ме налага по ръцете и да ме обижда. Аз му се молех да спре и му казвах, че ще разбере, че не съм виновна. След побоя той си отвори една бира и си седна. Аз вече бях със счупени ръце. Той си пусна музика на колоните и говори с приятели по телефона, че ще излиза. Влезе вътре, изкъпа се, облече се. А децата през цялото време бяха при мен и трите... Гледат ме и плачат”, спомня си жената.

Четете продължението ТУК.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Шофьор блъсна 2-годишно дете в Димитровград и избяга
Дата: 20/09, 12:42

Край с голяма досада на касите на Шел, ОМВ и Лукойл
Дата: 20/09, 12:40

НОВО! Сам определяш кога и колко работиш
Дата: 20/09, 12:40

Тежка катастрофа на пътя Ловеч – Микре. Двама мъже и жена са в откарани в болница
Дата: 20/09, 12:31

Извалява се до броени часове и дългият уикенд започва с чудна вест от синоптиците
Дата: 20/09, 12:31

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия