Редактор: Недко Петров
Стопкадри бТВ
Дебатите по темата трява ли да бъде повишено ДДС-то от 9 процента за ресторантите, за да влизат милиони в хазната, доведе до размяна на пиперливи реплики.
Главни действащи лица в „Тази сутрин“ се оказаха елитният банкер Левон Хампарцумян и шефа на ресторантьорите Ричард Алибегов, а повод за напрежението между двамата бе мнение на Хампарцумян.
Последният разкри как се сваля качеството на храната в ресторантите, а в същото време цените остават високи и при това ниско ДДС.
Аз ходя в малко по-хубави ресторанти, но популярното между нас е, че 100 е новото 50 спрямо 2019 година, започна той.
Не е вярно, че не можеш да оптимизираш. Централизирано се използват замразени полуфабрикати и без да е централизирано, хладилниците им са пълни догоре със замразени работи, които попадат в огромни менюта, допълни Левон.
Тук пердето на Ричард падна и той каза по адрес на банкера: Няма да ви давам акъл за банковото дело, а вие няма да ми казвате как сваляме качеството в ресторантите със замразени храни.
Не ми давйте акъл, но аз съм потребител, уточни Левон, при което Алибегов отсече: Да свалим качеството, за да излезе сметката, това ли трябва да направим.
Поседва светкавичен отговор на Хампарцумян.
Ако правим социална кухня, трябва да направим така, че да може със субсидия, ако правим ресторант, за да бъде в баланс всичко в икономиката, нещата трябва да струват, толкова, колкото струват, обясни по бТВ Хампарцумян.
За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg
Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!
Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!
Катастрофа затвори АМ „Марица”
Дата: 20/11, 10:22
Хампарцумян: Не бива да сме данъчни талибани!
Дата: 20/11, 10:16
Тя постига нещо велико, за което националите могат само да мечтят
Дата: 20/11, 10:16
Home Finishing представя новата колекция от коледни декорации на Bizzotto
Дата: 20/11, 10:10
Център по образна диагностика „Д-р Христо Куцаров“ – За вашето здраве и точна диагностика на най-високо ниво
Дата: 20/11, 10:10