Венелин Венков и Невена Цонева са на Седмото небе след напускането на "Ку-Ку бенд": Голямото дете се омъжи


Дата: 19/09, 12:48

Кадър Ютуб

Добрите вести не спират за Венелин Венков и Невена Цонева, след като напуснаха "Ку-ку бенд".

Барабанистът Венелин Венков омъжи дъщеря си малко преди да тръгне на първото си турне с Невена Цонева, след като двамата напуснаха "Ку-ку бенд".

Преди броени часове той сподели кадър от церемонията в профила си в социалните мрежи с думите: "Голямото дете се омъжи! Обичайте се! Обичам ви", предаде Блиц. 

"Имам такава политика, че не им се меся. Те си вземат решенията и аз само се съгласявам с тях. Понеже с Невена живеем в Априлци, ми се обади по телефона и каза: на тази дата ви каним на сватба. Зет ми е прекрасно момче, познават се от ученици с дъщеря ми", сподели Венко пред "Телеграф".

Паулина е плод на краткия му брак с норвежка. 

Освен за дъщеря си, Венелин се похвали с хубави вести и за сина си от Невена – Александър.

"Той сам ме попита дали може да участва в предстоящото ни турне. Аз му напомних, че майка му е написала текста на песента "Вечерница" за него и че може да се включи в нея. Той си избра да свири на дайре и да пее с мама. Сашко има дълга коса като мен и скоро ще навърши 8 г., втори клас е в едно американско училище като частен ученик", разказа още музикантът.

Музикалното семейство започва концертната си обиколка "Тук сме" на 3 октомври в Русе, а после следват Пловдив (10.10), Велико Търново (17.10), Благоевград (24.10), Сливен (31.10), Бургас (3.11), Варна (6.11), Стара Загора (10.11) и София (30.11). 

Невена и Венко ще представят чисто нови песни от предстоящия си албум, който трябва да излезе до Нова година. Заедно с тях на сцената ще бъдат музикантите от "Баш бенд".

"Името го измисли приятелка на един от колегите - на някакъв купон се бъзикала, че сме се събрали Баш бенд. Баш на турски означава най. Пробвахме да го сменим, но всички предложения бяха отхвърлени и си останахме така. Готино и забавно е, както навремето "Ку-ку бенд" остана от името на предаването", добави барабанистът. Христо Нейчев, Любомир Иванов, Александър Първанов и Ивайло Звездомиров ще допълват звездния тандем, а гост-изпълнители са Наташа Монева и Калоян Николов.

 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Venelin Venkov (@vvdrums)


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Столтенберг с прощална реч
Дата: 19/09, 22:10

НОВО! Сам определяш кога и колко работиш
Дата: 19/09, 22:10

Първи участник напусна „Островът на 100-те гривни“ след сензационно решение
Дата: 19/09, 21:54

Доган: Дайте ми време да се адаптирам
Дата: 19/09, 21:473 Коментара

Големият Микяй Наим с още една култова победа срещу еврошампион
Дата: 19/09, 21:45

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия