Мартен проговори за "Луда за тебе": Тази песен не трябваше да звучи в залата


Дата: 20/09, 08:09

Редактор: Недко Петров

Стопкадри бТВ

Мартен Роберто проговори за отказа си да пусне на Новак Джокович любимата му песен "Луда за тебе" в зала "Арена София" по време на мача на сърбина с Григор Димитров.

Диджеят обясни какъв е бил предварителния сценарий и каква е истината, и категорично отрече, че е проявил неуважение към тенис легендата.

Тук не става въпрос за мой отказ. Тази песен не трябваше да звучи в залата и ние не знаехме, че той ще я поиска. Имаше план да има афтър парти, на което бях поканен да пускам от 11:00 часа, и за което ми беше споделено, че там специално за изненада на Новак Джокович ще бъде поканена Камелия, която ще му изпее лично песента, разкри по бТВ Мартен. 

В този момент стана ясно, че тази песен в залата няма да звучи и всичко вървеше супер. Отказах афтър партито, защото явно се премести в по-голям клуб, където има повече пространство за изпълнението на Камелия, специално за този човек. Той харесва тази песен и организаторите се бяха постарали да му направят изненада, добави диджеят.

В един момент в залата, когато Джокович реши емоционално да се обърне и да поиска песента, нито един човек от екипа не знаеше какво да направи. Просто късмет е, че всички камери в този момент бяха към мен и аз трябваше да отговарям за нещо, за което абсолютно никой не знаеше какво да направи. Според мен дори Григор гледаше с изненада на това, което се случи. Просто в един момент се оказах на неправилното място в неправилния момент, каза още Роберто.

Всички камери бяха към мен, но никой нямаше готовност за това. Тази песен не трябваше да звучи в залата, тъй като Джокович трябваше да я чуе персонално от артиста, който изпълнява песента, и тук не става въпрос, че някой е проявил неуважение към Новак. 

Целият екип знаеше, че тази песен няма да звучи в залатата. Защо мислите, че пред 16 хиляди зрители и две величия на корта, някой ще остаави на мен решението какво да се пуска. Аз не исках да разваля идненадата и по някакъв начин да обидя човек, който е направил нещо, което вдъхновява другите хора, каза още Мартен Роберто.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Беше първият мол на НРБ, а сега става египетски музей
Дата: 20/09, 10:43

Бърз кредит с 0% лихва: Всичко, което трябва да знаете
Дата: 20/09, 10:41

НОВО! Сам определяш кога и колко работиш
Дата: 20/09, 10:40

Как се прави оптимизация на онлайн магазини и сайтове
Дата: 20/09, 10:38

Ето кои се регистрираха за изборите за кметове на "Приморски" и "Одесос" във Варна
Дата: 20/09, 10:37

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия