Край на слуховете за Рачков и Мария Игнатова


Дата: 15/09, 13:31

Пиксабей

Мария Игнатова сложи точка на слуховете, че отново са заедно с Рачков в личен план. 

Мария Игнатова и Димитър Рачков се събират в предаването "Пееш или лъжеш", което стратира на 22 септември. Това породи слухове, че двамата са решили да си дадат втори шанс и в личен план. 

Красивата водеща, която ще има специална задача в новото музикално шоу, най-накрая реши да изплюе камъчето и да каже цялата истина за отношенията си с Рачков и какво да очакваме от "Пеещ или лъжеш", както и една взривяваща новина за Иван и Андрей, предаде Блиц. 

"Преди 8 години, в първия сезон на "Пееш или лъжеш", бях водеща с Ненчо Балабанов. Сега ще съм водеща с Димитър Рачков. Кой ще е по-добър - не знам! Но мога да ви кажа, че е много по-трудно да си водещ, отколкото съветник. Че с Рачков ще ни вкарат във всякакви сюжети беше съвсем очаквано. Докато бяхме заедно цели 8 години не спряха да ни разделят, а сега се сетиха да ни събират", каза Игантова в "Събуди се". 

"С Димитър се познаваме толкова добре, че работейки заедно сега никой не може да изненада другия с нищо. Това, че не сме заедно в личен план, е още един повод да упражняваме чувството си за хумор и самоирония. И го правим!", допълни тя.

„Другите двама съветници са Иван и Андрей, с които се познаваме от времето, когато сътворяваха всякакви видове сблъсъци. Зрителите, които си мислят, че ги познават добре, не подозират за явлението Иван и Андрей и техния комедиен талант. В комбинация с Рачков се роди нещо ново и то е много смешно. Това е импровизирана сюжетна линия и е каквото се случи на терен. Иван и Андрей могат да се справят с всяка една роля с качествата, които притежават и опита, които имат зад гърба си. Освен нас тримата има още двама гост съветници, гост звезда и водещ – Димитър Рачков.  Всички тези 7 души, докато разсъждават на терена, могат да се объркат и да си сменят мнението 5 пъти до края на предаването „Пееш или лъжеш“. Едновременно си помагаме, но и се объркваме един друг“, споделя Мария пред Марина Цекова.

Правилата в шоуто са следните: Различен е броят на участниците – между 6 и 8. Първият кръг е само стойка и според нея, съветниците започват да разсъждават. Следва представяне - lip sinc кръг, в която песента на не пеещите е записана от пеещ човек, а пеещите са изпели песента си сами. В този кръг можеш да се ориентираш, но някои имитират страшно добре и е възможно да се объркат съветниците. В последният кръг гост звездата задава въпроси на тримата, останали на финала, за да реши с кого ще пее.

Първата гост звезда в шоуто, което ще стартира на 22 септември е Веселин Маринов. Той е участвал в предишния сезон, когато след много мислене, избира дама, която не може да пее.

„Той самият помни добре случая и 8 години по-късно травмата при него не е зараснала. Затова сега подходи плахо и със страх, а ние впрегнахме усилия да му помогнем. Дали сме успели, зрителите ще видят на 22 септември от 20.00 ч. по NOVA“, коментира Мария.

Според Игнатова участниците са много интересни и добри, затова и повечето успяват да се реализират след участието си в предаването.

„Все по-малка е възможността да накараме някого да се разсмее от телевизионния екран. Смятам, че това липсва на телевизията. Всички ние имаме нужда от тази сатира и бих искала да се завърне в ефира под някаква форма. Аз мога да се засмея почти на всичко и използвам чувството си за хумор и самоирония, за да оцелявам. Мога да потвърдя, че това, което съм на екран, съм и у дома. Ползвам чувството си за хумор през цялото време“, признава водещата.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Дискът посочи Мимо-Гарсия за новия властелин на "Островът на 100-те гривни"
Дата: 18/09, 20:12

Проблемите с простатата не са присъда
Дата: 18/09, 20:10

Магазин At My Home в Grand Mall Varna отбелязва своя първия рожден ден
Дата: 18/09, 20:10

Важно за всички с пари по сметка: Една банка обяви рекордни лихви
Дата: 18/09, 20:09

От утре спират движението в местността "Пчелина" във Варна
Дата: 18/09, 20:07

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия