Заради паркомясто: Пребиха мъж в София


Дата: 19/09, 18:04

Булфото

Мъж твърди, че е бил пребит, след като паркирал колата си пред блока, в който живее. Нападението станало в столичния квартал „Овча Купел”. Иван Тумбев обяснява, че вече над година получава бележки на колата си с текст: „Не паркирай тук” или „Паркирането забранено”. Заварвал е автомобила си и със счупени чистачки.

В сряда, след като мъжът паркирал колата си, дошъл негов съсед и го попитал докога ще паркира там. „Човекът се облегна на вратата на автомобила ми, каза, че не мога да паркирам там. Отговорих му, че това са общи, а не частни места. А той каза да си разкарам колата”, обясни Тумбев, предаде Нова тв.

Словесната разправа преминала във физическа, след като съседът ударил потърпевшия с юмрук. „Той ме свали на земята, аз го дръпнах и паднахме. Наш съсед се появи и ни разтърва”, допълни Тумбев.

Иван твърди, че не е запречвал други автомобили и не е паркирал пред гараж. След инцидента подал жалба в полицията и си издал медицинско свидетелство за нанесените травми. От СДВР потвърдиха за подадения сигнал, Шесто районно управление в София работи по случая.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия