Жена печели "Игри на волята" - възможно ли е?


Дата: 21/09, 18:03

Кадър Нова тв

Възможно ли е жена най-после да спечели "Игри на волята"?

Вече седмици „Игри на волята“ владеят ефира. Но какво се случва зад кулисите на предаването и кой трябва да спечели този сезон. Непобедимите майка и дъщеря от сезон 5 на най-екстремното риалити Денислава и Виолета споделиха първите си впечатления от новия сезон и дадоха своята прогноза за потенциалния победител във формата.

„Тази година кастът е много сериозен. Признавам си с ръка на сърцето, че има доста по-силни участници от нашия сезон. Това е добре, защото предаването надгражда“, споделя Денислава.

„Аз също гледам „Игри на волята“ всеки ден. Сезонът е много хубав. Много е различен. Участниците са много добре физически подготвени“, допълва Виолета.

„Този сезон ми се струва много по-суров. Гледайки новите участници, си казвам: „Добре, че участвах миналата година!“ Поздравявам продукцията и екипа, защото продължават да надграждат“, смята Денислава.

„Като гледам как вървят нещата, има силни физически подготвени жени, но те искат да играят с мъжете. Силно се надявам нещо да се обърне – аз съм „За“ жените!“, категорична е Виолета.

Според Денислава би било много сложно жена да спечели „Игри на волята“. „Силно вярвам обаче, че това е възможно!“

Виолета споделя, че Раду й е направил силно впечатление. „Този човек знае защо е там. И умее да играе играта. Ще го гледам с интерес. Още няколко човека са ми интересни, но ще изчакам да минат още една две седмици, за да видя как ще им се развият образите.“

Денислава, от своя страна, има три любимки от участниците. „Мъничката Анджела ми е фаворит. Вярвам, че стигне напред в играта. Мъжете са прекалено силни и искам да видя как ще се развие социалната игра при тях.“

Виолета разкрива, че ще участва в една от кастинг битките. „Нямах голяма възможност да се подготвя, но ще гледате. Ще бъде много интересно. Обожавам играта и вярвам, че това което „Игри на волята“ може да ти даде, не може да получиш от никъде другаде!“

Денислава също участва в кастинг битка. „В момента, в който стъпих на Арената, ме обляха вълни. От ушите до петите с адреналин и щастие. Преживяването в „Игри на волята“ е уникално! Опитвам се да бъда добър пример за подрастващите.“


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Баскетболният Черно море изгуби от Балкан
Дата: 21/09, 21:11

Близки и приятели на Вера Иванова почетоха паметта й в центъра на столицата
Дата: 21/09, 21:03

Хороскоп за неделя 22 септември: Да отиде по магазините зодия
Дата: 21/09, 21:00

Ясен е първия сигурен участник в „Игри на волята“ – Сезон 7
Дата: 21/09, 20:58

София е на 101-во място в европейска класация
Дата: 21/09, 20:56

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия