Наско Сираков с голяма хвалба за Борисов


Дата: 21/09, 18:07

Кадър ФБ

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков излезе с официална позиция около един месец преди поредните парламентарни избори, след като стадион "Георги Аспарухов" бе прехвърлен на Столична община. Легендата на "сините" отчете ролята на Бойко Борисов, който "винаги е заявявал своята лична и професионална ангажираност към „Левски“ и българския спорт", предаде Актуално.

В дългата публикация подробно се обяснява процесът по извършване на акта и се акцентира върху синхронизираната и екипна работа на институциите. "Решението на Правителството, в полза на „Левски“, отвори широко вратата на екипа ни да продължи уверено своята работа по цялостно модернизиране на спортната инфраструктура и бъдещото изграждане на нов стадион. Когато институциите работят в синхрон – най-големият печеливш е спортът!", смята Сираков.

В следващите редове мажоритарният собственик на клуба засвидетелства нуждата от модерна база и разкрива за разговори с потенциални инвеститори. "Темата за изграждането на нов футболен стадион на „ПФК Левски“ не е сензация. Няма по-логично продължение и стремеж за развитие, предвид правилното управление на клуба (видно от публично изнесените резултати).", пише още Наско Сираков.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Баскетболният Черно море изгуби от Балкан
Дата: 21/09, 21:11

Близки и приятели на Вера Иванова почетоха паметта й в центъра на столицата
Дата: 21/09, 21:03

Хороскоп за неделя 22 септември: Да отиде по магазините зодия
Дата: 21/09, 21:00

Ясен е първия сигурен участник в „Игри на волята“ – Сезон 7
Дата: 21/09, 20:58

София е на 101-во място в европейска класация
Дата: 21/09, 20:56

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия