Доган води листата на АПС в Кърджали


Дата: 24/09, 12:13

Булфото

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган ще води листата на "Алианс за права и свободи" в Кърджали на предстоящия вот. Това стана ясно при регистрацията на листата на коалицията в Районната избирателна комисия. Доган не дойде в Кърджали, но ще бъде на знакови събития по време на кампанията, казаха от предизборния щаб, предаде БНР. Според областния лидер Ресми Мурад присъствието на почетния председател начело на листата е знаково за региона:

"Ние продължаваме нашия път. ДПС е в нашите сърца и затова нашият почетен председател д-р Ахмед Доган води знакова листа в Кърджали. Посланието ни е за държавност, да излезем от тази криза и България да се развива по своя европейски път. Кърджали винаги се е представял добре. Аз съм сигурен, че на тези избори автентичното Движение за права и свободи в коалицията "Алианс за права и свободи" ще се представи отлично".

Ресми Мурад не коментира знак за какво е фактът, че Делян Пеевски е водач на листата на "ДПС - Ново начало" в Хасково, а не в Кърджали, където се очакваше пряк лидерски сблъсък.

Сред кандидатите на "Алианс за права и свободи" е и кметът на Минерални бани - Мюмюн Искендер, който беше задържан в петък при акция на прокуратурата и на антикорупционната комисия и му беше повдигнато обвинение за неправомерно усвояване на евросредства.

Централната избирателна комисия даде разрешение за задържането на Мюмюн Искендер, а окръжният съд го остави в ареста и насрочи разглеждането на мярката му за неотклонение за 3 октомври.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



На какъв етап е ремонтът в "Пчелина", ВиК-Варна отговори
Дата: 24/09, 15:32

Жив щит: Пътник закри с тялото си номера на камион в нарушение
Дата: 24/09, 15:27

ПП-ДБ обяви водачите на листите си за предстоящите избори
Дата: 24/09, 15:21

Голяма грешка с минималната заплата от 1077 лева, още заводи "ще избягат" от България, предупредиха от АИКБ
Дата: 24/09, 15:161 Коментар

Бебе и неговата баба са в неизвестност след наводненията в Централна Италия
Дата: 24/09, 15:12

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия