След няколко часа дъждовете се връщат в част от България


Дата: 08/10, 19:57

Пиксабей

През нощта ще преобладава ясно време с разкъсана висока облачност. Ще духа слаб, в Североизточна България до умерен вятър от южната четвърт. Минималните температури ще са между 6° и 11°, в София – около 8°. Утре от запад на изток ще има временни увеличения на облачността и на отделни места, главно в Западна България, ще превали краткотраен дъжд. В сутрешните часове на места по северното крайбрежие ще има ниска облачност или мъгла. Ще духа умерен вятър от югозапад, който след обяд временно ще се ориентира от запад-северозапад. Максималните температури ще са предимно между 23° и 28°, в София – около 22°.

 

Над планините от запад на изток ще има временни увеличения на облачността и на отделни места, главно в масивите в Западна България, ще има валежи от дъжд. Ще духа силен вятър от югозапад, който след обяд ще започне да се ориентира от запад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 17°, на 2000 метра - около 11°.

По Черноморието ще преобладава слънчево време. В сутрешните часове на места, главно по северното крайбрежие ще има ниско облачност или мъгла. След обяд облачността временно ще се увеличи. Ще духа умерен вятър от югоизток, който привечер ще започне да се ориентира от югозапад. Максималните температури ще бъдат 21°-24°. Температурата на морската вода е 21°-22°. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Атижа е първият номиниран за изгонване съквартирант
Дата: 08/10, 22:30

Има решение при крампи
Дата: 08/10, 22:30

Съквартирантите във Биг Брадър започнаха да се крият в къщата минути след влизането си
Дата: 08/10, 22:18

Шефове в НБА: Везенков е №1 извън лигата
Дата: 08/10, 22:10

Голям гаф на старта на Биг Брадър
Дата: 08/10, 21:57

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия