Прокурорския син: Перник няма от какво да се страхува


Дата: 02/10, 21:19

кадър Нова тв

Синът на прокурора Бисер Михайлов - Васил Михайлов, е осъден условно на 1 година и 8 месеца, с четиригодишен изпитателен срок. Присъдата е във връзка с четирите закани за убийство към бившата му приятелка Боряна Рангелова.

Още днес прокурорският син напусна килията в Централния софийски затвор и се прибира у дома, постанови съдът. „Всичко е един цирк, за да ми заведе граждански иск за пари”. Това обясни веднага след излизането си от затвора Михайлов по отношение на бившата си приятелка. „В затвора осъзнах много неща. В живота си съм допуснал много грешки. Перник няма от какво да се страхува”, допълни прокурорският син. По думите на Васил Михайлов професията на баща му е причината деянията му да са станали толкова обществено значими.   

Той коментира и обвиненията във физически саморазправи зад решетките. „Влязох в затвора на 18-годишна възраст. Ако друг мой връстник беше вътре, щяха да му се случат лоши неща. Имал съм физически саморазправи, защото са ме атакували”, посочи Михайлов.

Той е оправдан за част от деянията, в които беше обвинен. „Смятам, че така постановената присъда е неправилна, несправедлива и ще я протестирам”, посочи наблюдаващият прокурор Георги Иванов. Той припомни, че е искал 5 години лишаване от свобода за обвиняемия с първоначален строг режим. „Считам, че при него е налице реална опасност от извършване на ново престъпление”, допълни Иванов.

Настоящото дело е само за закани за убийство към бившата приятелка на Васил Михайлов. От тях Софийският районен съд е уважил само една, но все още не е изложил мотивите си. Наблюдаващият прокурор обаче подчерта, че според него и четирите обвинения са правдиви.

Припомняме, че бащата Бисер Михайлов също беше арестуван за упражнено насилие над съпругата си. Срещу сина Васил Михайлов имаше множество жалби за нанесени побои, а местните хора се страхуваха, че престъпленията му се прикриват заради контактите на баща му, предаде Нова тв.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



3 октомври 1849 г. - Мистериозната съдба на Едгар Алън По
Дата: 03/10, 00:33

Носителят на трофея Реал Мадрид отстъпи с 0:1 на Лил
Дата: 03/10, 00:15

Стартира кандидатстването за финансиране по „Ти и Lidl за нашето утре“
Дата: 03/10, 00:10

В четвъртък решават дали Израел да бъде отстранен от международния футбол
Дата: 03/10, 00:00

Без дъжд в четвъртък
Дата: 02/10, 23:42

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия