Предизборен дебат без интрита и с хлабави правила показа БТВ


Дата: 03/10, 13:23

кадри bTV

редактор Веселин Златков

Дебат без интрига - така може да се определи първата предизборна проява на представители на различните политически сили по bTV. Причината за това беше, че ГЕРБ, които водят в социологическите проучвания, не изпратиха свои представители. От дебата отсъстваха и политици от Алианса за права и свободи, както и на ДПС-Ново начало.

Елисавета Белобрадова от ПП-ДБ, Йордан Тодоров от „Възраждане“, Иван Иванов от„БСП - Обединена левица“ и Станислав Балабанов от „Има такъв народ“ започнаха предизборната дискусия с неочаквано единодушие - следващото редовно правителство може да е единствено надпартийно и експертно. След това обаче те показаха, че има огромен конфликт всеки срещу всеки по въпроса кой е пречката да има такова правителство. Така дебатът се превърна в обичайната поредица от взаимни обвинения, които сме чували от партиите неведнъж в парламента.

Водещите Златимир Йочев и Мария Цънцарова се опитваха да спазват равнопоставеността между участниците, но не успяха напълно. В първата част на няколко пъти се стигтна до ситуация, в която Белобрадова говори дълго и напоително, а за останалите трима не остава друго, освен да се възмущават един през друг, когато тя млъкне.

Водещите на bTV трябваше да се намесят, след като до средата на дебата Йордан Тодоров от „Възраждане” почти не каза дума и се наложи да му бъде дадена.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Румен Радев: Парадоксално е, че страната ни е в политическа криза, а се отчита икономически ръст
Дата: 03/10, 15:22

Кой е Младен, на когото клиентите се усмихват отдалеч?
Дата: 03/10, 15:20

6 хиляди евро от държавата, за да бракувате колата на бензин и дизел в Германия
Дата: 03/10, 15:17

Аномалия с щъркелите в България
Дата: 03/10, 15:15

Тони Димитрова за Манукян: Левко, това ще е 141-то ми щастие
Дата: 03/10, 15:10

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия