Хороскоп за петък 4 октомври: Да се откаже от нов проект зодия


Дата: 03/10, 21:00

Ето хороскопа от Ламята за 4 октомври

Овен

Много благоприятно време за всякакви оригинални инициативи. Най-успешни ще са мероприятията, имащи за цел колективно благо, а не личен успех или постигане на някаква друга индивидуална изгода. За днес смело може да насрочвате и организирате приятелски срещи, някаква презентация, изложба или конференция. Трябва да си помислите, че при Вас всичко е под контрол, когато получите огромен сюрприз, който ще Ви накара да се спрете. Хубавото във всичко е това, че сюрпризът доказва, че някой мисли за Вас. Това също е не лош период за обчуване посредством Интернет и регистрация в нов за Вас дискусионен форум. Не е изключено по този начин да си намерите и нови приятели.

Телец

Ако днес Вашият любим човек нещо не е на кеф, не трябва да му се сърдите. Спомнете си, че и останалите са уморени не по-малко от Вас, след станалите събития, така че дайте на своя партньор време, да дойде на себе си. Последиците от бурното общуване дълго ще напомнят за себе си. Това, което е най-добре да направите е, да останете в къщи заедно с любимия човек, или с някой близък приятел. Ако искате съвсем да се откъснете от проблемите, най-добре ще е да се усамотите. Така ще се отпуснете и ще възстановите силите си.
 

Близнаци

Денят е подходящ за неформално общуване и на правене на планове за бъдещето. В течение на деня Вашите планове може да се коригират. Може да Ви бъде предложена командировка в чужбина и ли някакво пътешествие. Добре ще премине и обучението, особено ако заниманията са запланувани на първата половина на деня. В работата трябва да се откажете от разработване на нови проекти, защото днес това няма да донесе очакваните резултати.
 

Рак

Това, което ще се иска на Вашия любим чоек днес е, да се запознае със скъпите за Вас хора. Ако смятате, че запознанството ще бъде приятно и за двете страни, постарайте се да организирате срещата с максимална оперативност, докато ентусиазмът не се е изпарил.
 

Лъв

Финансовите проблеми могат да се появяват и да изчезват, но днес Вие навлизате в такава фаза, когато поведението Ви по паричните въпроси ще се окаже под контрола на хора, които имат влияние над Вас. Напомнете им, че сте в състояние самостоятелно да се справяте със своите задачи, а след това потвърдете думите си с действия. Спомнете си, как в последно време сте хвърляли прах в очите, и се постарайте да стоите по-на страна от този хлъзгав път. Покажете, че наистина умеете да боравите разумно със своите пари.
 

Дева

В професионалната сфера преобладават влиянията на позитивни тенденции, давайки Ви възможност да постигнете големи успехи. Днес ще можете да се справите дори и с най-сложните задачи, без да прибягвате до нечия помощ. Ще имате свобода на действие и самостоятелност, ако се занимавате с проекти, изискващи творчески подход. Обединяване на усилията винаги е уместно, но само в ежедневната работа. За съжаление, в личната сфера неблагоприятните влияния са много силни. Ще ставате подозрителни и раздразнителни, а понякога ще се държите предизвикатекно и откровено нетърпимо. Трудничко ще бъде на Вашите близки...
 

Везни

Във всяка работа, с която ще се занимавате през това денонощие, е желателно да проявявате прецизност и дисциплинираност. Дръжте под контрол своите емоции, защото в противен случай те прекалено силно ще влияят на важните решения ( делови , професионални). Денят е неблагоприятен за професионални и делови преговори. При решаването на финансови въпроси може да имате затруднения. При проблеми не се опитвайте да се възползвате от протекцията на роднини, или да вземете под покровителство някого. Възможно е недоверие от страна на началството. Вечерта може да почувствате леко неразположение.
 

Скорпион

Колкото и невероятно да звучи това, но вече сте се уморили да пазите тайната – най-вече за това, че Ви се иска целият свят да узнае за тази прекрасна връзка, която е възникнала между Вас и един определен човек. Обикновено нямате нищо против погледите, хвърлени крадешком, и тайните срещи, но не и в този случай. Ако сте решили, отстоявайте своето!
 

Стрелец

В последно време много хора се вслушват във Вашите идеи, а някои от тях са се вслушали съвсем внимателно.Ако във Вашето обкръжение се оказва подражател, точно сега трябва да предприемете нещо по този повод. Казват, че имитацията е най-искрената форма на ласкателсто, но тя може да стане и огромен източник на напрежение. Вместо да хабите прекалено много енергия в опити да поставите някого на мястото му, концентрирайте се върху това, до колко искрено Ви се възхищава този човек.
 

Козирог

Днес на Вашия любим човек ще бъде достат трудно да се помири с това, че е завършил някакъв пореден етап от Вашите отношения.Опитайте се да го убедите, че скоро започва следващия, а той ще бъде много по- добър, по-ярък, топъл и интересен от предходния.
 

Водолей

Няма да има нищо притеснително в това, че ще поискате да балансирате на границата на въображаемото и реалното, или да се заемете с няколко неща едновременно. Може и да Ви забавлява двойнственото положение , в което сте се оказали. Само не забравяйте, че по този начин може да заблудите и себе си. Приятелите и близките Ви охотно ще Ви простят подобни игри, но Вашето началство или бизнес-партньора Ви може да са на друго мнение и да се почувстват обидени.
 

Риби

На Вашия любим човек днес ще се наложи, многократно да Ви повтаря някаква мисъл от начало до край, отново и отново, тъй като ще я смята за важна, а Вие – не. Много е важно това в крайна сметка да не го доведе до нервен срив, а Вас – до пълно неприемане на това, което Ви говори.

 


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Кораб с повече от 450 пътници потъна в Конго
Дата: 03/10, 23:11

ПАОК и Десподов изостават с 0:1 от румънския ФКСБ (Стяуа)
Дата: 03/10, 22:59

Принудителна смяна за Лудогорец още в първото полувреме срещу Виктория (Пилзен)
Дата: 03/10, 22:40

Раду от „Игри на волята“ трогна с много силни думи
Дата: 03/10, 22:30

Двата имунитета на Джейхан Ибрямов бяха свалени
Дата: 03/10, 22:28

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия