Кой е Младен, на когото клиентите се усмихват отдалеч?


Дата: 03/10, 15:20

Младен Петков е човек с история, която заслужава внимание – не само заради трудния път, който е извървял, за да получи сигурност и уважение. Дълги години е работил на различни места в търговията, включително по пазари. Често е бил изложен на дъжд, сняг и студ по цял ден, но никога не се отказва. Роден в малкото село Замфирово, област Монтана, Младен преминава през многобройни трудности в търсене на по-добър живот и препитание за семейството си, преди да открие своето място в Kaufland.

Първоначално Младен започва в отдел „Захарни изделия“ във филиала на Kaufland в столичния квартал Овча купел. Там доказва, че е изключително трудолюбив и отдаден служител. След време е изправен пред избора – да продължи на каса или на свежата витрина. „Избрах свежата витрина и не съм съжалил нито за миг. Вече седем години съм там и съм запознат с всеки детайл на работното си място. Харесва ми, защото клиентите идват тук усмихнати и ме поздравяват още отдалеч. Това ме мотивира да работя с желание ежедневно“, казва той с гордост.

За Младен Kaufland не е просто място за работа, а семейство, в което се чувства приет и ценен. „Започнах в магазина в Овча купел преди 13 години и оттогава съм тук. В Kaufland намерих своето място, защото имам сигурност, стабилност и подкрепа“, споделя той. През годините не е променял работното си място и е създал много приятелства във филиала, както с колеги, така и с клиенти.

Младен високо оценява придобивките, които му дава Kaufland. „Когато ми е необходима медицинска помощ, винаги мога да използвам допълнителното здравно осигуряване, без да плащам за прегледи и изследвания. Съпругата ми също се възползва от тази придобивка и това е голямо облекчение за нас“, разказва той.

Като част от неговия социален пакет са и ваучерите за храна в размер на 200 лв. всеки месец. Според Младен това е изключително полезна придобивка, особено когато става въпрос за ежедневни разходи.

Младен се гордее с работата си в Kaufland и не пропуска да препоръча компанията на своите близки и приятели. „В Kaufland има ясни условия за работа. Ако имаш желание да работиш, тук можеш да намериш своето място“, завършва Младен с усмивка.

 

*публикация
 


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Скоростен катамаран тръгва между Бургас и Истанбул
Дата: 03/10, 15:29

Големи промени в отпускането на кредити, обзепечени с жилища
Дата: 03/10, 15:28

Румен Радев: Парадоксално е, че страната ни е в политическа криза, а се отчита икономически ръст
Дата: 03/10, 15:22

Кой е Младен, на когото клиентите се усмихват отдалеч?
Дата: 03/10, 15:20

6 хиляди евро от държавата, за да бракувате колата на бензин и дизел в Германия
Дата: 03/10, 15:17

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия