Хороскоп за неделя 6 октомври: Караница с любим човек ще сполети една зодия


Дата: 05/10, 21:00

Овен

Днешният ден е ден на изненади - и хубави, и лоши. Във Ваше отсъствие са станали някои неща, които не знаете. Неочаквано ще раразмотаете това кълбо от проблеми, и ще останете разочаровани. Ваш приятел ще Ви покаже истинското си лице, а това ще стане последната капка, която ще Ви даде право да сложите край на тези нездрави отношения. Ще получите важни уроци за човешката природа. Възможно е просто да запомните това, което сте научили, и да се възползвате от него в бъдещи ситуации.

Телец

Не е възможно днешният ден да бъде наречен многообещаващ. Може да не получите най-добри резултати, но постигнатото ще бъде само плод на Вашите усилия, а не резултат от благотворното влияние на планетите. Не прибягвайте до услугите на малко познати хора, особено ако предлагат, да посредничат при извършване на сделки. Денят е хубав от гледна точка на емоционалните отношения и личните привързаности. Хора, които не са Ви безразлични, ще проявят искрен интерес към Вашите работи. Любимият човек няма да откаже да прекара времето си във Вашата компания, особено ако предложите да отидете на сбирка с приятели, или да посетите елитен клуб.
 

Близнаци

Tрябва да сте крайно внимателни в работата. Има голяма вероятност за неуспехи, а и за досадни грешки, към които някой непременно ще се стреми да привлече вниманието на шефовете. Бъдете изключително внимателни, ако се наложи да имате работа с недоброжелатели или с хора, които не са Ви симпатични: днес може да станете жертва на техните интриги. Тези, които Ви обичат, са снизходителни към Вашите слабости, и затова днес ще Ви простят както капризи, така и пропуски. Денят е подходящ за романтични срещи и за излизане в обществото. Възможни са неочаквани подаръци.
 

Рак

Денят не само ще бъде не лош за Вас, а даже в дреболиите ще Ви върви. За значителни мероприятия обстоятелствата няма да са така благоприятни, но пък ще имате възможност да поотложите по-важните неща. Без усилие ще получите помощ и подкрепа не само от близките си хора, но и от съвсем скорошни познати. Жизненият Ви потенциал е висок и самочувствието Ви ще бъде много добро. Втората половина на деня е подходящо време за покупки и няма да възникнат проблеми с правилното използване на наличните средства.
 

Лъв

При Лъвовете е възможно не всичко да бъде наред с вътрешната нагласа, а това днес има опасност сериозно да развали не само Вашето настроение, а и това на Вашите близки. Както винаги ще Ви помогнат семейството и хората от близкото Ви обкръжение. Половинката в семейството ще Ви окуражи, поставяйки пред Вас един съвършено нов проблем, а вечерта сякаш всичко ще вземе с ръка!
 

Дева

Активното Ви внимание през този ден ще е особено нужно на Вашия любим човек, защото в противен случай може да извърши куп глупости на всякакво ниво, в това число и такива, последствията от които ще бъдат необратими. Строгият Ви контрол ще бъде само от полза на Вашата половинка, а и на вашите отношения....
 

Везни

Много ще е трудно за Вашия любим човек да се примири с факта, че не всичко в живота му върви в онова направление, по което би му се искало, нито става точно във вида, по който той го е планирал. Само Вие можете да му помогнете да намери себе си в хаоса на създалата се ситуация, както и да се почувства по-уверен и свободен.
 

Скорпион

Този ден за Скорпионите ще е не само тежък, но и опасен: действайки разгорещено, рискувате да навредите и на себе си, и на другите. Нервното претоварване може да доведе до тежки заболявания и затова се постарайте да запазите спокойствие и да избегнете стресовите ситуации. От занимания с екстремални видове спорт и участие в травмоопасни игри е по-добре да се откажете. В общуването проявявайте предпазливостпредпазливост: напълно е възможно в обкръжението Ви да се намерят хора, готови да се възползват от Вашата безкористност и готовност за помощ. А и Вашите съвети едва ли биха били разбрани правилно.
 

Стрелец

Денят не е лош за общуване, но трябва да бъде изключително неформално и неофициално. Деловите преговори в традиционния им вид едва ли ще бъдат успешни, но непринуденият разговор в някое кафе с потенциални партньори , ще донесат не лоши плодове. Колкото по-лека е работата, с която се занимавате в момента, толкова по-добре. Желателно е да отложите решаването на сложните задачи. Днес ще Ви се предостави възможност да полирате малко своя обществен имидж. Това, разбира се, ще стане, ако сте готови да се окажете в центъра на събитията. Готови ли сте за такова подгряване? Ако сте гъвкави и сте готови на всичко, то сте готови за блясъка на прожекторите. Ръководете се от своя авантюристичен дух, за да придобиете нов опит и нови усещания. Около Вас кръжат енергии на високо ниво. Те ще Ви ободрят и ще Ви избави от излишното напрежение.
 

Козирог

Вие сте много задълбочен човек, а това е отлична изходна точка в случаите, в които се налага да казвате неприятни истини. Организирайте си допълнително търсене на информация, за да се убедите, ча сте запознати с всички факти, а после се настройте да формулирате нещата така, както са според Вас. Вашето изключително внимание към всички детайли на ситуацията ще Ви направи добра услуга. Най-вече аудиторията Ви ще се окаже много по-възприемчива, отколкото сте се надявали.
 

Водолей

Ако споделяте всички свои лични тайни с близки приятели, е верен начин да се сближите, но също така е и верен начин да ги направите достояние на обществеността. Даже и без да осъзнава това, някой от тях може да разгласи една от най-големите Ваши тайни. Невинните коментари може да прераснат в рискован разговор с член на Вашето семейство. Не жалете времето , в което трябва да останете на саме със себе си, и се успокойте.
 

Риби

Възможни са проблеми в личните отношения, като не е изключена сериозна караница с любимия човек. Освен това, жизненият Ви потенциал е снижен, и може да се чувствате некомфортно. Струва си да отложите сложните и уморителни дейности, и да се опитате да съхраните силите си. Помнете, че трудовите подвизи, извършени с последни сили, няма да Ви бъдат от полза. Няма да успеете да реализирате някои замислени проекти, ако се опиотвате да действате самостоятелно. Затова потърсете съюзник, с чиято помощ много неща ще станат възможни. Финансовата ситуация „върви” към по-добро.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Нетаняху след призива на Еманюел Макрон: Срам!
Дата: 06/10, 00:53

Технологични иновации: как "умните" дрехи подобряват безопасността и контрола на работното място
Дата: 06/10, 00:30

Проверяват сигнал за замърсяване на Струма
Дата: 06/10, 00:27

6 октомври – 1010 години от смъртта на цар Самуил
Дата: 06/10, 00:03

До 25 градуса и дъжд на много места в неделя
Дата: 05/10, 23:44

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия