Хороскоп за събота 5 октомври: Бяга в кръг зодия


Дата: 04/10, 21:00

Пиксабей

Ето хороскопа на Ламята:

Овен

Ситуацията днес ще бъде много забъркана и затова трябва да се подготвите. Вие ще се окажете между две враждуващи страни, и имайки предвид Вашата храброст, с която така се славите, несъмнено ще успеете и да потушите конфликта. Възможно е, да се сблъскате с нечия завист или обида, и тогава трябва да помолите приятелите си за помощ, тъй като би било много трудно да се справите с това самостоятелно.

Телец

Поради ускорената Ви обмяна на веществата, днес няма гаранция, че ще се чувствате много комфортно. Освен това ще бъдете недоволни от някакви задължения във финансово и делово отношение и като следствие от това ще спорите с всеки, който Ви се изпречи, но околните няма да се разсърдят. Освен това днес Ви очакват приятни срещи, развлечения и купон. И ако въпреки общото Ви разположение днес още сутринта Ви се случи нещо фантастично, постарайте се да си дадете сметка, че не е сън, а реалност.
 

Близнаци

През целия ден може да изпитвате някаква неудовлетвореност то това, което имате: от размера на жилищната площ, с която разполагате, от служебното си положение или авторитета, който имате в определени среди. За съжаление точно сега не всичко, което имате, ще може да се изпълни, та по тази причина ще се наложи, да се успокоите. Някои Ваши надежди може да се окажат безпредметни, или прекалено оригинални. Освен това днес не е денят, когато Вашите надежди ще се изпълняват сами по себе си. Ако в главата Ви се е появила хубава идея, недейте да забравяте, че за реализацията и в живота, е необходима работа.

Рак

Още от момента, в който отворите очи, ще бъдете с настройка и желание да общувате. Даже и не е нужно да се вълнувате, че няма да намерите за вечерта партньори за игра, за които ще е все-едно по кое време ще трябва да се събудят на следващия ден. А какво ще кажете за организиране на парти-импровизация в дома Ви? Позвънете на другия „лидер” на Вашата компания и съставете план. След това седнете до телефона, поръчайте повече пици и се забавлявайте.

Лъв

Денят е много отмерен и спокоен. Целеустремените натури получават това, към което се стремят, а Вие, като истински представител на своя зодиакален знак, сте наистина такъв(такава). Ще се появи възможност да уредите отношенията с новите си партньори, а между тях може да се окажат хора, на сътрудничество с които по-рано даже и не сте разчитали. Хармонично ще се подреждат отношенията с близките и в семейството Ви ще цари взаимно разбиране. Дръжте се във висша степен достойно, и с това ще заслужите уважението на обкръжаващите.

Дева

Денят се подрежда сложно, но Вие можете да снижите влиянието на негативните тенденции. За целта трябва да проявите избирателност и пресметливост в деловите контакти, както и да се откажете от съмнителни връзки и проекти. Помнете, че сериозна заплаха за Вас сега представляват не обстоятелствата, а хората, които лесно дават обещания, и също така лесно ги забравят. Избавяйки се от недобросъвестни партньори, повишавате своите шансове за успех. Ако сте в процес на търсене на своята „половинка”, очакват Ви изключително интересни запознанства.Новите отношения ще се развиват стремително и в скоро време ще придобият сериозен характер.

Везни

Двама от Вашите познати са свързани с някаква тайна, и днес това ще представлява за Вас особен интерес. Възможно е тяхното запознанство да носи професионален или приятелски характер и затова където и да идете, дръжте ушите и очите си отворени. Ако можете да съедините точките в картинката и да направите разумни предположения, ще бъдете в състояние да разрешите тази загадка. Забавлявайте се и не се страхувайте да здравословна доза перчене. Ако правилно разиграете своите карти, това ще Ви донесе победа.

Скорпион

Ритъмът на живота се понижава и денят обещава да бъде не само спокоен, но и приятен. Ще успеете да внесете в живота си някакво разнообразие, без да създавате при това дискомфорт нито за себе си, нито за близките си. Денят е подходящ за посещение с музей, театър или изложба, тъй като сега сте особено възприемчиви към изкуството. Отлично ще може да се справите с реализация в живота на оригинални идеи, отнасяши се до уреждане на дома или до промяна на интериора. Ако правите за тази цел покупки, навярно ще направите отличен избор.

Стрелец

Поради нестабилност на емоционалния фон Стрелците стават раздразнителни. Да се угоди на представителите на знака е практически невъзможно, макар че близките им често се опитват да направят това. Постарайте се да отделите важното от второстепенното и да затворите очи за неприятните дреболии. Така ще облекчите не само своя живот, но и на околните. Денят ще бъде много наситен. Разнообразието на натоварването, което по начало Ви е приятно, надвечер ще се превърне в преумора и даже е възможно да премине в безсъница. Откажете се от употребата на алкохол и тежка храна и не проверявайте организма си за издръжливост.

Козирог

Просто защото всички около Вас губят ума си, съвсем не значи, че и Вие трябва да ги последвате. Затова преди да започнете да бягате в кръг и да крещите, че небето всеки момент ще се продъни, поемете въздух, а след това внимателно се вгледайте в ситуацията. Напълно вероятно е да си дадете сметка, че нещата съвсем не са толкова безднадеждни, колкото се опитват да я представят околните. Щом хладнокръвието Ви възтържествува, останалите ще могат да видят нещата през Вашите очи.
 

Водолей

Ще изпитате силно желание днес да пожалите своя любим човек: да го приласкаете, да го погалите и да му обясните, че всичко ще бъде хубаво, и то саъвсем скоро... Имайте предвид, че много мъже възприемат жаленето като унижение на тяхното достойнство. Преди да дадете воля на чувствата си, убедете се, че Вашата половинка не смята така...
 

Риби

Благодарение на прилива на интелектуална или физическа енергия, ще можете да направите много полезни неща за семейството, родителите, или за устрояване на своята територия(дома, семейството, или селскостопанския имот). Определено е настъпило време, в което по-опростено да гледате на нещата. Затова потърсете сред цялата суматоха хладнокръвен компаньон. Малко реалксация и почивка с човека, с когото се чувствате свободно, ще възстанови Вашето спокойствие. Тихото кафе или дори дома(„..доме, доме, сладки доме”) , могат да се окажат най-добрите идеи. Когато мълчанието не е по-приятно от разговорите и смеха, значи сте на нужното място в нужното време и с нужния човек.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Петролът поскъпна
Дата: 04/10, 23:42

Везенков със загуба при завръщането си в Евролигата
Дата: 04/10, 23:20

Кой е Младен, на когото клиентите се усмихват отдалеч?
Дата: 04/10, 23:20

Стартира кандидатстването за финансиране по „Ти и Lidl за нашето утре“
Дата: 04/10, 23:10

Български полицай е ранен от моторна резачка
Дата: 04/10, 23:07

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия