Кандидатът за кмет на район “Приморски” Зорница Василева: Всеки ден ще бъда близkо до Вас!


Дата: 05/10, 12:47

В препълнена зала и пред стотици жители на район “Приморски” Зорница Василева представи кандидатурата си за кмет. „Смятам, че вече е време не само за решения, но и за действия, за да живеем по-добре в нашия район и той да бъде по-хубав и чист”, заяви Василева.

И допълни, че се изисква смелост да се кандидатираш за кмет на район, който е по-голям от някои областни градове в България, като Плевен, Сливен, Добрич, Шумен, Габрово.

„И в същото време - нямаш бюджет. Не знам колко от вас в тази зала са запознати, но истината е, че районният кмет е с много ограничени правомощия”, каза Василева. Тя изброи темите, по които ще работи.

Сред тях - ускорено въвеждане на улична регулация в новите квартали, местностите и вилните зони в района, за осигуряване на нормален достъп до домовете, осветление и регулярно сметоизвозване. 
Грижа и запазване на съществуващите зелени площи. 
Засилен контрол върху чистотата. Обновяване и постоянна грижа за общинските клубове, бази, читалища, спортни и детски площадки.  
Създаване на нови площадки за кучета.  Активен и отговорен диалог по проблемите на “Приморски” и решаването им с Общинския съвет и кмета на Варна.

“Най-вече, ежедневно ще съм близко до хората, гражданските организации и инициативните комитети, с готовност за вземането на най-добрите решения за район Приморски, каза Василева. 

“В заключение се обръщам към всички вас с един призив, направете всичко възможно да кажете на колкото се може повече хора, жители на двата района Приморски и Одесос, че на 20 октомври има избори за кмет, защото истината е, че хората не знаят, а за партиите, които разчитат на корпоративен и купен вот, ниската избирателна активност е добре дошла. Нека да направим така, че нашите членове, симпатизанти на партиите в обединението ще разберат и ще отидат до урните както на 20-ти, така и следващата неделя на 27-ми октомври.
Вярвам, че заедно и обединени ще постигнем успехи!”, обобщи тя.

След изложението имаше и въпроси от присъстващите. За залените площи, за чистотата, за презастрояването. Василева обясни, че за нея това са основните приоритети. “Да имаш път към дома е най-важно за всеки“.

На срещата присъстваше и дългогодишният лидер на БСП в града и водач на листата за парламентарните избори - Борислав Гуцанов, който се обърна към хората с призив - да положат всички усилия за повишаване на избирателната активност.

И още: “За мен Зори е един от най-честните и почтени хора, които съм срещал. И съм разчитал на нея във всички кризисни ситуации в последните години. Затова ви призовавам - подкрепете я и гласувайте за нея за кмет на район “Приморски”, защото тя заслужава доверие и уважение и на нея може да се разчита”, каза Гуцанов.

Той призова хората да гласуват на 20 октомври с номер 43 за кмет на район “Приморски” и с номер 28 - за БСП - Обединена левица на 27 октомври.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

*публикация
 


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Най-малко петима ранени при челна катастрофа в Карнобат
Дата: 05/10, 15:28

Стартира кандидатстването за финансиране по „Ти и Lidl за нашето утре“
Дата: 05/10, 15:24

Читател: Площадката на пловдивското село Бенковски осъмна в боклуци
Дата: 05/10, 15:17

Прокуратурата внесе искане за постоянен арест на Джейхан Ибрямов
Дата: 05/10, 15:10

НИМХ обяви оранжев код за 2 области: Проливен дъжд залива и Варна след няколко часа
Дата: 05/10, 15:01

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия