Хороскоп за сряда 9 октомври: Да отстъпи зодия


Дата: 08/10, 21:00

Пиксабей

Ето хороскопа от Ламята

Овен

Денят е много напрегнат и труден. Трудно ще се владеете, със своя боен характер, и всъщност ще се окажете в самия център на военните действия, които сте си провокирали сами. Провалят се отношенията Ви буквално с всички, в това число и с хората, на лоялността и безусловната подкрепа на които с основание сте разчитали. Голяма е вероятността за семейни проблеми, които не трябва да остават без внимание. Може да се наложи да поемете грижата за по-възрастните си роднини.

Телец

Желателно е, да се откажете от лекомислието. Реализацията на плановете и текущите задачи , особено домашните и служебните, може да изискват от Вас допълнително съсредоточаване, организираност и отговорност. Чак до късно вечерта ще се запази вероятността за конфликт с началството, съдружника или брачния партньор. Не бързайте да реагирате емоционално на онова, което става. Започнете с търсене на разумни, законни и безопасни пътища за разрешаване на противоречията. Може да се наложи, отново да доказвате своята професионална компетентност.
 

Близнаци

Днес Вашият любим човек много бурно ще се радва на всяка Ваша проява на внимание към него.Затова се постарайте да му доставите колкото се може повече радост, и да обръщате поглед към него толкова често, колкото изобщо е възможно.
 

Рак

Днес имате повод да посетите салон за красота. Не е нужно да прекарате там цялата вечер, но все пак е наложително да направите някоя и друга процедура за поддържане на своето очарование. Сега е отлично време за кардинална смяна на начина на живот. Постарайте се да приключите с всички спешни дейности през първата половина на деня. Ако се държите резервирано, надвечер може да приключите практически с всички неприятни ситуации. Бъдете целеустремени и недейте да пасувате пред неприятностите. Днес са вероятни парични усложнения и загуби, както и безполезни придобивки. Посветете повече време на любимия човек.
 

Лъв

В този момент Вашата роля не е съвсем ясна, а това може да Ви накара, да се отдалечите от хората, които се намират около Вас. Но само недейте да забравяте, че имате много осезаем принос в общата работа. Не сте само винтче в колелото, управлявано от власт имащите. Усилията Ви действително дават полза и сте в състояние нещо да промените. Затова направете така, че да Ви чуят. Отдавна е време, да повишите своята репутация.
 

Дева

Днес Вашата емоционална чувствителност вероятно е твърде обострена, и Вие има вероятност да попаднете във временна фаза на стеснителност. Затова ако сте уверени, че някой внимателно поглежда към Вас, убедете се, че не стоите под часовник. Чувствата и мислите на другите хора ще бъдат за Вас очевидни, но не трябва да влияят на онова, което чувствате или мислите. Абстрахирайте се от страничното влияние - съсредоточете се върху онова, което най-много Ви интересува. Към общуването ще можете да се върнете по-късно
 

Везни

При общуване с любимия човек и с приятелите бъдете дипломатични и отстъпчиви. Това е нужно не само за да съхраните мира в отношенията, но и за да получите честни отговори на някои интересуващи Ви въпроси. Укрепвайте семейните отношения! Този ден ще бъде изпълнен с трудности, преодоляването на които ще бъде много по-лесно, ако усилията са обединени. Днес сте склонни да правите планове за далечно бъдеще, а в същото време би трябвало да направите подготовка за предстоящите наскоро събития. В разходите бъдете икономични : прекалено лесно харчите големи суми.
 

Скорпион

Този ден е благоприятен за съвместни разходки в гората или парка. За никъде не трябва да бързате: на-добре забравете за проблемите и макар един час посветете на своята половинка, на вашата любов, на чистия въздух и на природата. Всеки човек има право на отдих и на щастие.
 

Стрелец

Стрелците трябва да посветят този ден на дребния бизнес, който не изисква никакви особени навици, дълбоки знания или безгранична фантазия. Днес ще Ви е по-лесно да изпълнявате поръчки, отколкото да раздавате разпореждания. Ако сте ръководител, трябва да предоставите на подчинените си малко повече от обичайната свобода на действие. Отношенията с близките също ще се окажат доста напрегнати, но в крайна сметка ще положите усилия(и не винаги напразни), за да промените ситуацията.
 

Козирог

Доста трудно ще Ви бъде днес да поддържате нивото на общуване, прието в компанията, в която ще се намирате. Не се опитвайте да се покажете по-добри, отколкото сте, защото това ще има обратен ефект.
 

Водолей

Много е приятно да си дадете сметка, че някой зависи от Вас, но е много трудно да накарате този някой да си го признае. Ако днес ще Ви бъде трудно да се окажете творец на нечия съдба, идете и си купете хамстер. Не е нужно да се правят експерименти с хората.
 

Риби

Предстои Ви ден за активно общуване, което ще Ви залее с цял поток новини. Те толкова ще Ви натоварят, че , поради липса на невъзможност да обмислите всичко за кратко, ще Ви се струва, че денят е напразно загубен. Първата половина на деня ще е по- удачна за мъжете, или за тези жени, които притежават твърд характер и мъжки подход към живота. Не трябва да се дразните, ако родителите Ви проявят излишен интерес към Вашата персона. Намеренията им са добри, макар че от Ваша страна е възможно да започе скандал. Отклонете разговора.

 


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Зрители попиляха Биг Брадър още в началото на предаването
Дата: 08/10, 23:10

Съквартирант номер 7: Целувала съм страстно Енрике Иглесиас
Дата: 08/10, 22:51

Станимира Стоянова – дългогодишен преподавател в Академия “Дълголетие” и експерт във фризьорството, откри нов салон във Варна
Дата: 08/10, 22:50

Облачно, но почти без дъжд в сряда
Дата: 08/10, 22:42

Атижа е първият номиниран за изгонване съквартирант
Дата: 08/10, 22:30

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия