Сашо Евтимов: Спартак няма да тръгне без пари за Стара Загора


Дата: 14/10, 14:54

Редактор: Недко Петров

Снимка: ФБ

Членът на Управителния съвет на футболния Спартак Александър Евтимов обяви, че в четвъртък играчите няма да тръгнат без пари за мача с Берое в Стара Загора в петък.

„Искам да успокоя футболистите, че до четвъртък ще им бъде платено, дори ако се налага да извадя пари от своя джоб. Те си вършат прекрасно работата и нямат вина за неразбориите в клуба“, заяви Евтимов.

Последният разкри какво се случва между членовете на УС на клуба и изпълнителния директор Иван Кирилов. Според Евтимов истината е, че няма абсолютно никаква комуникация между тях и Кирилов.

„Кирилов казва, че иска да спасяваме клуба заедно, но не е потърсил никой от нас, още по-малко е представил пълномощно, че представлява Спартак като изпълнителен директор. Ние не знаем кой го е назначил и какви правомощия има“, добави Евтимов.

„Никой от мен, Тодор Стойков, Бранимир Балачев и Стефан Калименов няма интерес от обществени и държавни поръчки на гърба на Спартак. Ние даваме лични пари за Спартак и искаме да знаем какво се случва в клуба, а това, което се случва, вреди на Спартак и не му помага“, продължи бизнесменът.

„От УС пуснахме запитване до счетоводителя на Спартак, тъй като имаме информация, че в касата на клуба е оставена една сериозна сума, засега няма да кажа в какъв размер, от Павлин Николов, а не сме видели документи за нейното изразходване. Очакваме отговор от счетоводителя до 24 часа или най-късно до заседанието на УС в четвъртък“, каза още Александър Евтимов.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Почина кмет на врачанско село, транспортиран преди месец до София с медицински хеликоптер
Дата: 14/10, 17:17

Полицейски автомобил пламна в движение в Русе
Дата: 14/10, 17:04

Хитачи - Премиум хладилници произведени от японски инженери
Дата: 14/10, 17:00

Информирани са всички с жилища в блока за купуването на земята под блока
Дата: 14/10, 17:00

Съквартирантка реве в Биг Брадър: Искам го, няма го, излизам.
Дата: 14/10, 16:58

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия