Хороскоп за петък 11 октомври: Безсилие спохожда зодия


Дата: 10/10, 21:00

Пиксабей

Ето хороскопа от Ламята:

Овен

Обаянието Ви днес ще бъде най-добрият Ви начин за постигане на желаното. Смело започвайте разговори и не се стеснявайте, да пускате дръзки реплики. Ако сте готови да приемете предизвикателството, намерете човека, чиято своенравност и рязкост Ви дразни или плаши, и опитайте, да му се усмихнете. Възможно е, да се разкрие пред Вас така, както не сте очаквали. Може да се окаже, че имате много общи неща.

Телец

Не трябва днес да се стеснявате да проявявате своите чувства, нито да демонстрирате на своя любим човек и обкръжаващите Ви, тяхното наличие и сила. Искреността ще бъде жизнено необходима на Вашата половинка, както и на тандема Ви като цяло. Бъдете искрени и открити.
 

Близнаци

Наситеността на този ден ще Ви донесе невероятно удовлетворения, а едновременно с това и ще Ви подейства развлекателно. Неочаквано ще постигнете нещо, което месеци не Ви е давало покой. Ще се окаже, че отговорът през цялото време е бил пред очите Ви. За щастие чувството за хумор ще Ви даде възможност с ирония да посрещнете този факт. Някой човек в живота Ви също преживява такова прозрение. Заедно бихте направили интересен диалог за сюрпризите, които ни поднася съдбата.
 

Рак

През този ден Вашият любим човек най-сетне ще забележи, че нещо не Ви е наред , и ще си даде сметка, че е крайно време да направи нещо по силите си, за да се усмихнете и в края на крайщата да се зарадвате на този свят. Опитайте се и Вие да му съдействате с всичко възможно, че нещата да се получат.
 

Лъв

Няма да е излишно да внесете повече яснота и ред в своя личен живот, а също и в отношенията с децата. Ако се занимавате със свободна творческа дейност, опитайте да се самодисциплинирате. Това ще се отрази положително на Вашите достижения и ще Ви позволи да сте по-уверени в своите способности. В същото време сте в състояние да станете организатор на увеселително или познавателно мероприятие, презентация, делова среща или рекламна акция. При това ръководенето Ви ще бъде продиктувано не от желание за развлечения, а от чувство за дълг.
 

Дева

Премисляйте по десет пъти, преди да кажете нещо. Дори и най-безобидната Ви дума може да предивика обида у Вашия любим човек. Затова е по-добре да държите езика зад зъбите си. Последствията от всяка Ваша фраза са наистина непредсказуеми. Опитайте да се изясните с жестове.
 

Везни

Това е ден на много силно раздразнение. Причините за него може да бъдат разнообразни - от ежедневни трудности от типа на транспортни проблеми, до глобално недоволство от себе си и Вселената. Да се примирите с действителността - това е Вашата програма –минимум за този ден. Докато не я изпълните, няма да Ви радват нито професионалните успехи, нито комплиментите и знаците на внимание, нито каквито и да били семейни събития. Бъдете много внимателни при избора на книги за четене и филми за гледане. Всичко упадъчно, тъжно и трагично днес Ви е противопоказно. Търсете нещо по-весело.
 

Скорпион

Най-добре ще бъде, ако преминете в сянка. Оригиналността и индивидуалността Ви привличат хора, с които не си заслужава да имате нищо общо. Изключително важна е предвидливостта. Без нея ще създадете и за себ си, и за своите близки,не малко проблеми. Бъдете икономични: парите, които днес се каните да похарчите за приятни, но незначителни неща, скоро може да Ви потрябват за нещо много по-важно. Бъдете внимателни към здравето си: възможни са безсилие и обостряне на хронични заболявания.
 

Стрелец

Много ще бъде трудно днес на Вашия любим човек да Ви обясни, че всъщност много Ви обича и без Вас не си представя живота си. А и толкова ли са Ви нужни думите? Погледнете в очите му и всичко ще видите сама там, без каквато и да било чужда помощ или пояснения...
 

Козирог

Бъдете по-предпазливи с физическото натоварване. Днес то може да Ви навлече проблеми със здравето. Не са изключени и малки травми по време на работа. Даже и не си помисляйте, че ще се справите бързо с цялата работа - нали знаете, че на Вашия знак е свойнствено забавеното действие. Запазването на мира в отношенията с близките става трудна задача. Ще се наложи да правите отстъпки, а упоритостта Ви може да доведе до конфликт. Приятели, попаднали в сложна ситуация, ще се обърнат към Вас за съвет.
 

Водолей

Да достигнете и надминете! Днес силно ще Ви се прииска да докажете на своите приятелки и приятели , че романът с Вашия човек е направо идеален, а той е наистина образцов, и всички трябва да започнат да Ви завиждат направо сега. Опитайте, пък може и да се получи! Най-важното е, Вашата половинка да не бъде против!
 

Риби

Днес ще Ви се струва, че Вашият начлник или висшестоящ по длъжност няма нищо против да започне с Вас служебен роман или поне някакви доста близки отношения. Замислете се не само за това, до колко Ви е симпатичен този човек, а и до колко е нужно да смесвате личните отношения със служебните...


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Съквартирантите се хванаха за гушите още на първия общ обяд
Дата: 10/10, 23:06

Топло и в четвъртък
Дата: 10/10, 22:501 Коментар

Мащабна инвестиционна програма за над 12 милиона лева реализира Община Разград през лятото и есента
Дата: 10/10, 22:30

Георги получи тайна мисия от Биг Брадър и започна с песните
Дата: 10/10, 22:27

Стоичков към Надал: За теб ще се говори винаги
Дата: 10/10, 22:10

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия