Пропадна заседанието на УС на Спартак


Дата: 12/10, 17:06

Снимка ФБ

Драмите при "соколите" продължават.

Управителният съвет на Сдружение „Спартак 1918“ свика извънредно заседание, което обаче не се проведе и чиято основна цел бе да бъде насрочено Общо събрание, на което да бъде избран нов Управителен съвет и съответно наследник на председателя Павлин Николов, който се оттегля от Спартак Варна.

УС се състои от 9 човека, но не успяха да се съберат необходимите 5, за да съставят кворум. Следващата стъпка е да се свика Общо събрание по съдебен път.

Самият Николов присъства на заседанието онлайн. Той трябвапе да бъде изслушан относно организационното и финансово състояние на Сдружението. В дневния ред присъства и точка за вземане на решение за свикване на Общо събрание, което би трябвало да се проведе след 14 дни - на 26 октомври.

В Настоящия Управителен съвет на Сдружението, освен Павлин Николов, са заместникът му Асен Миланов, както и Александър Евтимов, Бранимир Балачев, Цветослав Миладинов, Красимир Кузманов, Тодор Стойков, Стефан Калименов и Димо Андонов.

Бранимир Балачев застана пред медиите и разясни подробности относно провеждането на заседанието, чиято идея за днес бе да бъде приета оставката на Павлин Николов и да бъде избран временен заместник.

Той обяви, че общинските съветници няма да отпуснат пари на Спартак, докато е изпълнителен директор е Иван Кирилов, тъй като преди пет години, когато е правил терена на стадиона, са установени злоупотреби с общински пари.  

След като заседанието на УС пропадна, Балачев информира за подробности за следващото, което трябва да се проведе в четвъртък, 17 октомври.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Мицкоски: Включването на българите в конституцията на РСМ трябва да се обсъжда "стратегически и с визия"
Дата: 12/10, 19:26

Харис оповести здравословното си състояние
Дата: 12/10, 19:14

Левски победи ЦСКА и ще играе финал за Суперкупата
Дата: 12/10, 19:00

Първи изгонен в Big Brother, зрителите с важна роля
Дата: 12/10, 18:511 Коментар

Националната кампания на А1 IONLINE учи подрастващите на безопасно поведение в дигитална среда
Дата: 12/10, 18:50

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия