Цирк с Костадинов и Цънцарова по БТВ засенчи Биг Брадър


Дата: 14/10, 09:16

Кадър БТВ

Чудесен сутрешен цирк си спретнаха Костадин Костадинов и Мария Цънцарова по БТВ.

Костадинов видимо искаше да си говори само със Златимир Йочев и не искаше да отговаря на въпросите на Цънцарова, защото й има зъб понеже разобличи депутатите от партията му, че са ваксинирани, а проповядват антиваксърство по време на пандемията.

Като цяло дебатът мина под знака на емоциите, конспиративни измислици, междуличностните отношения и театралните сцени и не остана време за сериозни теми, които имат значение за България.

Лидерът на "Възраждане" се засегна най-много от въпросът колко струва кампанията му за изборите, като няколко пъти опита да избегне отговорът, а накрая каза че е около 900 хиляди лева. 

Най-важното е хората да излязат да гласуват. Ако има ниска избирателна активност, няма да има никакво значение какъв ще е състава на следващия кабинет, защото той ще бъде определен от хора, които са си продали гласа. Така започна разговора си Костадин Костадинов в bTV. 

Няма умора, има неверие. Хората не са изморени. Изборите са процес, който касае политиците, самото гласуване става за 15 минути. Въпросът е, че в хората вече има отчаяние, безверие. В нашата кампания това е основно - са им обясним, че има надежда. Трудно е много, защото хората казват - вас никой няма да ви остави, добави още лидерът на "Възраждане".

Броени минути по-късно обаче темата за предстоящите избори и политическата криза в страната бяха изместени от междуличностен конфликт. Лидерът на "Възраждане" се заяде остро поредица от изречения водещата Мария Цънцарова, предаде Блиц.

Гасят телевизорите

"Когато разбраха, че ви гостувам, гражданите поискаха чрез мен да ви кажат, че заради вас си гасят телевизорите, че минават на друг канал! Влезте и прочетете коментарите в мрежата за себе си, г-жо Цънцарова! Вие сте в конлфикт с мен и с "Възраждане". И дължите отговори за това, което направихте през 2021-ва, извършихте престъпление!", хвърли в лицето на водещата Костадинов.

- Как се нарича човек, който лъже, г-н Костадинов?, отвърна му веднага Цънцарова. И отговорът бе светкавичен:

- Мария Цънцарова!

- Ще ме разплачете, г-н Костадинов!

Може да напуснете

- И постоянно ме прекъсвате. Вие сте пристрастна и поради тази причина няма как да се проведе разговор с вас. Но кажете, платихте ли глобата на лекарката от 500 лева? Заради вас тя пострада!, продължи Костадинов.

- Можете да станете и да напуснете, когато пожелаете студиото, никой не ви държи насила тук!, отвърна Цънцарова.

- Вие подвеждате обществото, г-н Костадинов!, добави още Цънцарова.

- А вие имате ли право да влизате в личните данни на гражданите?! Аз няма да кажа името на лекарката, че тя достатъчно е пострадала, заяви лидерът на "Възраждане".

- Прокуратурата прекрати проверката си по ваш сигнал, г-н Костадинов! Преписката е прекратена, защото няма данни!, опита да се защити Мария Цънцарова.

- Вие се поставяте над закона! Аз тук идвам и като гражданин, не само като политик!, завърши темата Костадинов.

Скандалът с лекарката

Припомняме, че скандалът с лекарката е във връзка с репортаж на водещата на bTV Мария Цънцарова. В свое разследване тя разкри, че депутатите на партията всъщност са се ваксинирали срещу COVID-19, въпреки че поставяха под съмнение ефикасността на ваксините. Костадинов твърди, че д-р Радева-Михайлова е била глобена в размер на 500 лв заради изнесена информация около случая с данните за ваксинираните депутати.

А смаяният от този диалог Златимир Йочев на няколко пъти се опита да промени развоя на разговора и да го пренесе към политическата обстановка в страната преди поредните избори.

"Провели сме разговори, както с ГЕРБ, така и с ИТН. Навсякъде казахме нашите приоритети и че сме готови да разговаряме за приемането им. Всички искат да си говорят с нас, говорим си, но това не означава, че сме готови да направим компромис. Компромис с българските национални интереси няма как да направим никога, заяви по въпроса лидерът на "Възраждане".

Тук Цънцарова му отправи пореден въпрос: Колко струва кампанията ви, г-н Костадинов?, на който той й отвърна така:

"Мислите ли, че имате право да ме питате нещо подобно след това, което ви казах? Смятате ли, че точно вие имате моралното право да задавате такива въпроси. Не ви ли е срам да говорите подобни неща!

- Много ме е срам! Отговорете ми на въпроса!, продължи Цънцарова.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Мария Бакалова: Тръмп е един от най-порочните хора на нашия век
Дата: 14/10, 11:27

Строят и естакада в района на Двете кули във Варна
Дата: 14/10, 11:23

Засаждат нови декоративни дървета по пешеходната зона във Варна
Дата: 14/10, 11:19

Край на визите за ЕС за притежателите на сръбски паспорти в Косово
Дата: 14/10, 11:18

Отлагат ремонта на част от пътя за "Златни пясъци" за началото на другата седмица
Дата: 14/10, 11:15

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия