Хитачи - Премиум хладилници произведени от японски инженери


Дата: 14/10, 02:10

Създаваме хладилници, които да хармонират чудесно с вашия изискан интериор

Новите луксозни модели хладилници с долен фризер обръщат конвенционалните дизайни с главата надолу, от екстериора до най-малкия вътрешен детайл. Процесът им на разработка отне две години щателно планиране – и усъвършенстването си личи. Новите хладилници са проектирани да бъдат монтирани в интериор с чисти хоризонтални и вертикални линии, неограничен от традиция или култура.

Опростеният дизайн няма да изглежда първокласен, докато всеки детайл не е перфектен. Може да изглежда тривиално, но затова например сменихме цвета на рамката на вратата на луксозния модел от сив на черен. Черната рамка остава незабележима визуално с дизайна на хладилника.

Проверихме лесната употреба на дизайна с храни от различни страни.

Концепцията на долния фризер първоначално е проектирана за по-добър достъп до отделенията за хладилник и зеленчуци. Хората навсякъде са по-внимателни към своите зеленчуци повече от всякога. Ето защо събрахме информация за размерите на плодовете и зеленчуците от различни страни, в които ще се продава хладилникът, и тествахме лесното им поставяне в нашите прототипни отделения.

Вместо да разглеждаме всеки пазар поотделно, ние потърсихме общи черти в тенденциите в дизайна и потребителските намерения.

След много тестове го подобрихме с функционална технология, така че потребителите да могат да променят температурата в долното ляво отделение за избираема зона. Това им позволява да превърнат това отделение и в хладилник, в съответствие със специфичните хранителни навици на всяка страна и семейство.

Функцията за избираема зона позволява на потребителите да избират от четири температурни диапазона. Потребителите могат да задават оптималната температура за текущите си нужди, от замразена храна до пресни плодове, зеленчуци и напитки.

Един дизайн не се реализира само чрез разглеждане на всяка функция. Освен дизайна и функциите, трябваше да се съсредоточим върху потребителското изживяване. Това доведе до кулминация в опростен дизайн – пълен с полезни функции, когато вратата е отворена, и такъв, който се слива с интериора, когато вратата е затворена.

Избрахме прост дизайн, подобен на японска стая, за да позволим на потребителя да определи как ще се използва.

Стаята в традиционен японски стил може да служи еднакво като трапезария, всекидневна или спалня. Опростеният дизайн сигнализира, че хладилникът има използваемост, надхвърляща граници и културни различия.

Искахме стъкленият материал на вратата да излъчва качество на продукта, като същевременно запазим останалата част от дизайна семпла. В крайна сметка се спряхме на цвета, текстурата и обработката на стъкления материал, след като опитахме много комбинации.

„Опростено“ беше целта и на интериорния дизайн, давайки на потребителите пълен контрол върху начина, по който използват хладилника.

Опростеният интериор означава, че предметите могат да се поставят и изваждат удобно и можете веднага да намерите това, което искате. Това също означава, че можете да забележите дори малко петно ​​и лесно да го почистите. Това е така, защото не само съхранението и запазването на свежестта, чистотата на вътрешността на хладилника е важна за всеки потребител. Усъвършенствахме използваемостта на интериора, като се поставихме на мястото на потребителя. Най-добрият дизайн е този, който можете да използвате по свой собствен начин – хладилник, персонализиран за вас.

Приятното осветление създава висококачествена чувствителност.

Когато се приближите до хладилника, той светва, сякаш ви приветства или напътства. Когато вратата се отвори, вътрешното осветление постепенно светва, за да може очите ви да се приспособят. Обърнахме специално внимание на синхронизирането и яркостта на осветлението, монтирано на тавана, за да осигурим разсейване на светлината в интериора за приятно светлинно изживяване.

Когато вратата се затвори, хладилникът незабавно се слива с жилищното пространство. Но когато е необходимо, той започва да действа, почти като че ли предвижда желанията на потребителя. В идеалния случай хладилникът реагира като опитен иконом.

Свежа храна благодарение на вакуумното чекмедже.

Тайната да останете свежи по-дълго е в намалените нива на кислород около хранителните продукти. Оригиналната система за свежест на Hitachi премахва въздуха от чекмеджето и поддържа намалено налягане до около 0,8 атм. Месото, рибата, сиренето и други продукти, съхранявани по този начин, запазват своята свежест и хранителна стойност.

Въпреки че общата ни цел беше простота, ние се посветихме на това, докато използват хладилника с течение на времето, потребителите да усещат удобството и отличното му качество, без да го съзнават явно или да чувстват, че има нещо измамно в него.

Този подход на развитие е посоката, в която се насочва бизнеса с домакински уреди на Hitachi. Ние се ангажираме да проектираме всички наши продукти, за да се чувствате толкова удобни, колкото любимия ви стол, така че естествено да се привързвате повече към тях, колкото по-дълго ги използвате.

Всички хладилници HITACHI се предлагат с 5 ГОДИШНА ПЪЛНА ГАРАНЦИЯ , която осигурява вашето спокойствие с безкомпромисно сервизно обслужване.

Интерсервиз Узунови АД  предоставя  дългосрочни взаимоотношения на своите клиенти и партньори, като предлага отлични цени, гъвкавост и качествено обслужване от добре подготвени специалисти,  както и експертна и бърза сервизна помощ от собствен фирмен сервиз!

Най-новият магазин Интермаркет ,предлагащ най-доброто от HITACHI  може да намерите на бул „ Владислав Варненчик”  №267 (пред комплекс Варна Сити Парк Юг)

Магазинът работи всеки ден от 10:00 до 19:00 часа. Телефони 0886/ 42 44 04 ; 0882/03 11 33

Можете да разгледате и всички продукти на  www.hitachibg.com

 

*публикация

 


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Хитачи - Премиум хладилници произведени от японски инженери
Дата: 14/10, 02:10

Мнозина пяха пред дома на Кирил Маричков
Дата: 14/10, 02:00

Как се прави здраво сърце?
Дата: 14/10, 02:00

Трето земетресение край България днес
Дата: 14/10, 01:32

Макрон разговаря с президента на Иран
Дата: 14/10, 01:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия