Прекръстиха култово телевизионно предаване


Дата: 17/10, 19:12

Кадър: Нова ТВ, Мая Иванова

Култово телевизионна предаване по родна телевизия има ново име – вместо „Сделка или не“ е „Оракул или не“. Прекръстването шеговито направи водещия Ненчо Балабанов, заради днешната участничка – Мария Бойчева, прославила се като една от „светата троица“ – оракули от този сезон на шоуто.

Днес бе нейния последен ден в играта. Тя е родом от Благоевград, но живее в София. Работи като ПР-специалист, маркетинг, организатор събития и инфлуенсър. Мечтата й е да живее на Бали.

За съжаление и след последното си телевизионно участие в „Сделка или не“, няма да смогне да сбъдне своето въжделение. Стратегията й не бе правилна, което бе забелязано от водещия на шоуто. Тя често пренебрегваше своята интуиция, за сметка на тази на останалите участници в предаването.

Така набързо отвори кутии с големи суми. Накрая й останаха три – нейната, с която излезе и бе нейния личен късмет – с номер 21, кутия с №20, която на на два пъти смени със своята, защото било числото на семейството й, и нищо не означаващото число на кутия – 23. След последната оферта – смяна на кутиите, тя си върна своята. В другата – която бе късмета на семейството й, имаше 740 лева. Така при две неотворени суми, като най-високата от тях бе 2500 лева, банкерът й предложи 1000 лева. Има сделка, каза тя. В нейната кутия имаше 2500 лв., но по-добре с 1000 отколкото с по-малка сума.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Строителна корпорация КУБ допринася за международния диалог
Дата: 17/10, 21:30

Кампания "OCTOBER ROSE" в Център по Образна Диагностика д-р Христо Куцаров
Дата: 17/10, 21:30

Трансформирайте здравето си с новите медикъл пакети на Ensana Aquahouse
Дата: 17/10, 21:30

Тежък удар за Спартак преди мача с Берое
Дата: 17/10, 21:28

Пламна сметище в столичния квартал „Христо Ботев“
Дата: 17/10, 21:10

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия