Треньорът на Левски: Никой не очакваше да загубим


Дата: 25/10, 22:19

кадър: Диема спорт

Наставникът на Левски Станислав Генчев бе много недоволен от поражението на "сините" у дома от Берое с 0:2 в двубой от 13-я кръг на efbet Лига. Специалистът посочи основните проблеми и заяви, че никой не е очаквал този резултат.

"През първото полувреме имаше липса на ефективност. Втората част не я започнахме, както искаме. Не притискахме съперника пред неговата врата. Много слабо полувреме. Не ми хареса ефективността в атака. Не сме очаквали, че такова нещо може да се случи. През първото полувреме направихме всичко да излезем като победители, но втората част бяхме много слаби и Берое се възползва от една наша грешка, а мачът се изнерви. Последва контраатака и втори гол, а мачът приключи", започна той, предава Гонг. 

"Трудно мога да кажа след мача някаква персонална оценка. Направихме принудителни промени. Макун и Бала не трябваше да играят, но ситуацията ни принуди. Това не е оправдание. Всеки трябва да се доказва на терена. Първо сме виновни треньорите, после футболистите", продължи специалистът.

"Проблемът не е само в средата на терена. В последните осем мача не сме вкарали гол от чиста игрова ситуация. Не, че нямаме положения, но липсва завършващият удар. Не успяваме да реализираме, това е основният проблем, а не средата на терена. За нас всяка среща е важна. Единственото решение са победите. Трябва да победим за Купата и след това Черно море", добави наставникът на Левски.

"Много голяма крачка е това встрани от целта, никой не е очаквал да загубим и няма как да го върнем", завърши Станислав Генчев.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Направете важна крачка към новата си визия с МЦ Хейлан Варна
Дата: 26/10, 00:30

26 октомври – 134 години от смъртта на Карло Колоди
Дата: 26/10, 00:12

Слънчево на повечето места в събота
Дата: 25/10, 23:55

Атижа с тайна мисия, за да спаси Петър в къщата
Дата: 25/10, 23:28

Илиан Илиев коментира слуховете за комар в националния отбор
Дата: 25/10, 23:07

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия