Политолог: Полицията знае схемите за купуване на гласове за изборите


Дата: 14/10, 18:23

Редактор: Недко Петров

Стопкадри бТВ

Политолог изрази интересно мнение за битката с корупцията преди избори – дали реално властта се бори с нея или се задържат определени хора и след като мине малко време, те излизат, защото няма доказателства.

Мисля, че е ясно, че се борим с корупцията, съобразно момента и интереса, защото, ако не се борихме по този начин, ако е вярно, че този човек и на предишни избори е купувал гласове и на по-предишни избори купува гласове, той би трябвало да не може да купува сега гласове, тъй като ще си изтърпява наказанието, заяви в „Лице в лице“ Цветанка Андреева.

По време на всяка кампания ние все по-често си говорим как полицията знае схемите. Чудесно, спрете ги, защо ги отчитате всеки път отново. Тоест, очевидно не си върши някой работата, щом гласът за изборите скочи от 100 лева на 500, допълни тя.

Според Андреева сегашната кампания за изборите протича в едни много тежки условия и се наблюдава много силна обществена умора от изборите, чието лечение ще мине не през поредица от избори, а през управление.

Затова съм сигурна, че полиците си дават сметка, че сме в контекста на световна размирица. Война, която се води на Изток, и война, която в Арабския свят е на прага да избухне, а светът се размества и все повече започна да се определя от полюстен модел, заяви още по бТВ Андреева.

Кампанията се води при икономика със занижаващи се показатели. За първи път сякаш досега политиците имаха комфорта, че поне икономиката вървеше добре, докато сега виждаме какво се случва с икономически показатели и някак си каузите на управлението почнаха да бягат, като еврозоната е пример за това, убедена е Цветанка.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Лекар: Всеки осми мъж ще бъде диагностициран с рак на простатата
Дата: 14/10, 22:06

Мъж преби момиче на улица в Пловдив
Дата: 14/10, 21:52

В търсене на извънземен живот - НАСА изпрати сонда към луна на Юпитер
Дата: 14/10, 21:36

Важно за всички собственици на жилища в блока за земята под блока
Дата: 14/10, 21:25

Уникална драма се разигра пред Диляна Попова в джунглата
Дата: 14/10, 21:21

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия