Строителна корпорация КУБ допринася за международния диалог


Дата: 15/10, 18:20

Представители от над 20 страни и различни региони на България, както и водещи световни организации, участваха в международния форум "Женски алианс без граници: взаимодействие на международно ниво", организиран от United Women в София.

Наред с представителите на ООН, ADRA, Български Червен кръст, Каритас и УНИЦЕФ, във форума участва Христина Виер, ръководител на Ukrainian Community "Ми разом" (Ние сме Заедно).

Участието се осъществи благодарение на спонсорската подкрепа на строителна корпорация КУБ, като това сътрудничество демонстрира важността на подкрепата на бизнеса за международните граждански инициативи.

Изказването на Христина Виер с презентацията "Интеграция. Развитие. Вдъхновение" привлече вниманието на участниците във форума. Тя сподели опита на сдружението в сферата на социалната адаптация и интеграция.

"Нашата организация предлага комплексен подход към социалната подкрепа" - отбеляза Виер. "Ние предоставяме широк спектър от услуги: от ежедневни консултации, до образователни и психологически програми. Обръщаме специално внимание на заетостта, като си сътрудничим с компании като строителна корпорация КУБ, която подкрепя нашите инициативи и създава нови работни места."

Сред ключовите инициативи на Сдружение "Ми разом" са предоставените онлайн консултации, езикови курсове, психологическа подкрепа, детски програми и съдействие за заетост в сътрудничество с местни предприемачи.

Форумът се фокусира върху важни теми като социална адаптация, развитието на женското лидерство и търсенето на нови възможности за международно сътрудничество.

"Подкрепата на компании като строителна корпорация КУБ е безценна за нашата работа" - подчерта Христина Виер. "Тяхната помощ ни позволява да разширяваме програмите си и да споделяме успешен опит на международно ниво. Например, тази година успяхме да въведем разговорен клуб по български език за украинци, който показва, че украинците, избрали България като страна за дългосрочно пребиваване, правят стъпки към интеграция: учат езика, опознават пазара на труда. Друго направление, по което работим, са срещите на нашия женски клуб."

Участието във форума откри нови перспективи за международно сътрудничество и обмен на опит за Сдружение "Ми разом". Организаторите на събитието подчертаха важността на подобни инициативи за укрепване на международната солидарност.

Строителна корпорация КУБ, като спонсор на участието на "Ми разом" във форума, продължава да демонстрира своята отдаденост на социалната отговорност.

Това сътрудничество е ярък пример за ефективно взаимодействие между бизнеса и гражданския сектор в решаването на актуални социални предизвикателства.

 

*публикация


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Как се прави здраво сърце?
Дата: 15/10, 18:20

Строителна корпорация КУБ допринася за международния диалог
Дата: 15/10, 18:20

Цветанка Ризова се сдърпа с политик за цената на бензина
Дата: 15/10, 18:191 Коментар

Ново земетресение в Турция
Дата: 15/10, 18:16

Прокуратурата се самосезира за мъжа, който преби момиче на улица в Пловдив
Дата: 15/10, 17:59

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия