Нов проект на КОМФОРТ ООД – К-GARDEN в м-ст Ален мак


Дата: 18/10, 00:20

Имаме удоволствието да Ви уведомим, че предстои изграждането на един от най- иновативните проекти ново строителство в гр. Варна!

 

Ексклузивно и само от Комфорт Брокърс ООД !

K-Garden - Вашият Дом сред природата! ”

За изминалите 35 години строителна и инвестиционна компания „КОМФОРТ“ ООД успя да се утвърди като лидер в изграждането на емблематични сгради с постигнати значими резултати и реален принос към всеки един проект.

След повече от година и половина работа по разработката на проекта, съвсем скоро може да очаквате повече информация за този изключителен комплекс, разположен върху парцел с 5 000 кв.м в м-ст Ален мак. Той разполага с отличен достъп до пътна инфраструктура, транспорт и градски удобства.

K-Garden разполага с двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти, както и апартаменти разположени на партерен етаж със собствен двор. Всички с функционално разпределение на жилищното пространство и правилни форми на стаите и френски прозорци.

Концепцията на Комфорт ООД е насочена към комплекс, предлагащ всички удобства, покриващи нуждите на едно домакинство, сигурност и комфорт, извън забързаната градска среда.

От основите до покрива, всеки елемент от комплекса е обмислен до най-малкия детайл.

Сред зеленината и тишината в двора, ще бъде изграден открит басейн с релакс зона.

Всички жилища ще се издават в степен на завършеност БДС с опция за довършване до ключ чрез съдействието на фирма „Комфорт дизайн“.

Локацията предлага идеалната комбинация от това да живеете едновременно в оживен и добре уреден район и в същото време да сте в комфорта на уединен комплекс.

Разположен само на минути от град Варна по булеварден път, имате лесен достъп до всички удобства и атракции, които градът може да предложи. На метри от к.к. Слънчев ден, плаж Кабакум и к.к. Ривиера.
 

Предимствата на проекта са:

 

За да бъдете сред първите, които ще научат за новия проект, следете информацията в сайта на Комфорт Брокърс www.komfortbrokers.com или позвънете на 052/ 600 458.

 

*публикация
 


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Сметище се запали в София тази вечер
Дата: 18/10, 01:00

Вятърът отслабва в петък
Дата: 18/10, 00:44

5 причини да опитате кето хляб още днес
Дата: 18/10, 00:20

Нов проект на КОМФОРТ ООД – К-GARDEN в м-ст Ален мак
Дата: 18/10, 00:20

18 октомври 1931 г.: Умира Томас Едисън
Дата: 18/10, 00:15

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия